1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice urvala vítězství v samém závěru utkání


Branky


0

Nedvědice pokračuje ve výborném startu do soutěže. Další výhrou se tak drží v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl nastřelené břevno

V utkání na sebe narazily dva celky, kterým se podařil vstup do soutěže úplně rozdílně. Nedvědice byla třetí a prozatím jen jednou prohrála. Naopak Svratka si teprve minulé kolo připsala první výhru v soutěži. Zápas proto začal opatrně. První půle byla herně vyrovnaná. Obě mužstva si vytvořila po jedné šanci. V 20. minutě odcentroval založník hostí míč na zadní tyč, kde stál uplně sám utočník Svratky. Vystřelil z voleje, ale brankář domacích Dinga vytáhl míč na roh. V 30. minutě po několika střelách na branku hostí se míč odrazil na velké vápno k Řehůřkovi, který technickou střelou trefil břevno. Do konce poločasu se hra odehrávala mezi šestnáctkami. Do šaten se šla obě mužstva zahřát za bezgólového stavu 0:0.

 

 

 

 

Dominik Nedoma rozhodl

Druhý poločas domácí zatlačili hosty na jejich polovinu a začali si vytvářet šance. Svratka vyrážela do nebezpečných brejků. V 50. minutě překonal Roman Šikula brankáře hostí hlavičkou na zadní tyč, ale míč ještě dorazil Havíř, který ale stál v ofsajdu. Šikula byl i nadále aktivní a jeho dvě další dobré střely brankář hostí Sáblík zneškodnil. Domácí se nakonec přeci jen dočkali v závěru zápasu kýžené branky. V 81.minutě zacentroval za obranu David Bracek a míč na zadní tyči nasměroval do branky Dominik Nedoma. Závěrečných deset minut již domácí zkušeně odehráli a mohli se radovat ze třetí výhry v této sezóně. V prozatimní tabulce domácí udrželi třetí místo v tabulce, Svratka zůstává naopak až na samém chvostu na předposlední příčce.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Za výkon v druhé půlce, jsme si vítězství zasloužili. Děkuji svým hráčům, za dnešní výkon .

SK Svratka
Petr Voldán, vedoucí Svratky: Zápas byl vyrovnaný. My jsme si vytvořili šance, ale nedali je. Soupeř rozhodl nakonec jedinou brankou o osudu zápasu.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - M. Řehůřek [-] (84. V. Šikula [-] ) , D. Mareš [-] , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , D. Nedoma [-] , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , J. Doušek [-] (72. J. Čermák [-] ) , T. Hovorka [-] (59. T. Beran [-] )

SK Svratka
R. Sáblík [-] - M. Musil [-] (67. R. Malovič [-] ) , T. Jambor [-] , J. Pech [-] , J. Vítek [-] , P. Boguaj [-] - P. Moučka [-] (87. M. Gregor [-] ) , J. Řádek [-] (79. J. Mayer [-] ) , M. Moučka [-] - Z. Kalina [-] , P. Makovský [-]

ŽK: 73. V. Štefka - 52. P. Makovský .
Hráči zápasu: M. Řehůřek .
Místo: Nedvědice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - TOMANDLOVÁ Karolína, MAREŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.