Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestibranková remíza neměla vítěze


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou týmů, které měly po dvou kolech šest bodů se skončil nerozhodně.

První poločas padlo po brance na každé straně

Utkání začalo pro domácí nezvykle. Hned po úvodním hvizdu potáhl po levé straně balón Hofman a dostal se až do velkého vápna, kde místo střeli volil nahrávku, kterou hostující obrana odvrátila. Poté se hra uklidnila a byla vyrovnaná. Ve 32. minutě se kopala penalta, kterou proměnil Prudký. Penaltě předcházela nechtěná ruka domácího předstopera Věčeři. Ve 42. minutě kopali domácí roh. Balón se dostal až k Bartoňkovi, který střelou do protipohybu brankáře vyrovnal. Těsně před přestávkou domácí zahrozili po akci Čermáka, kterému poslal krásný dlouhý pas Lukš. Hostující obrana jakoby přestala hrát, Čermák se dostal před brankáře, kterého si položil, bohužel stačil tečovat míč a Čermák trefil tyč. 

Pavel Bartoněk vstřelil hattrick

Ve druhém poločase se hrálo nahoru, dolů. Obě mužstva měla několik šancí. Hosté i domácí trefili tyč. Ve 49. minutě se dostal na hřiště domácí Bílek, který svoji výškou platil na hostující obranu. V 58. minutě sklepl hlavou míč k Bartoňkovi, který dal druhý gól. Hned o 5 minut později Bartoněk zkompletoval hattrick, kdy po skrumáži ve vápně Nedvědice uklidil míč k tyči. Nadále byli domácí lepším týmem, ale po dvou chybách uprostřed hřiště hosté vyrovnali na konečných 3:3. Utkání bylo zajímavé a celkem líbivé.  



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér D. Rožínky: Po vlastních chybách při klidném vedení 3:1 jsme rádi za remízu.

SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Zápas jsme začali dobře a 35 minut jsme byli lepším týmem na hřišti. Pak převzali iniciativu domácí do konce poločasu a začátek druhého nás dostali pod obrovský tlak , který se zastavil na skóre 3:1 . Pak jsme opět zabrali my a srovnali skóre na 3:3 . Remíza je vzhledem k průběhu zápasu spravedlivá .



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - M. Fendrych [-] , P. Bartoněk [-] , J. Večeřa [-] , M. Lukš [-] , P. Mitáš [-] (49. J. Bílek [-] ) , P. Vondruška [-] , V. Kopecký [-] , L. Hofman [-] , O. Chocholáč [-] (79. K. Kovalčík [-] ) , J. Čermák [-] (87. R. Baláž [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - J. Čermák [-] , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] (46. M. Řehůřek [-] ) , D. Bracek [-] , D. Nedoma [-] (83. F. Škutchan [-] ) , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , J. Doušek [-] (81. J. Burýšek [-] ) , Z. Prudký [-] (67. O. Müller [-] ) , T. Hovorka [-] (62. M. Darkwah [-] )

ŽK: 65. P. Vondruška - 16. T. Hovorka , 26. D. Bracek , 87. J. Čermák .
Hráči zápasu: P. Vondruška - P. Havíř .
Místo: Dolní Rožínka. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - HLADÍK Jiří, ŽANDA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.