Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas vyhrála Dolní Rožínka


0

V zápase ve kterém padlo rekordních deset branek, vyznělo nakonec radostněji pro domácí fotbalisty Dolní Rožínky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili dvoubrankovou ztrátu

Dolní Rožínka povzbuzená výhrou ze hřiště nováčka soutěže z Víru, přivítala rezervu Nové Vsi. Diváci, kteří zavítali na tento zápas si přišli na své, protože viděli neskutečných deset branek. Do utkání lépe vstoupili hráči Nové Vsi a po hrubce v domácí obraně a po zběhnutí Tomáše Nejedlého se po jeho střele radovali  hosté poprvé 0:1. V desáté minutě  z  pravé strany přišel centr a Zdenek Nejedlý střelou z voleje trefil přesně pod víko 0.2. Poté postupně začali přebírat iniciativu domácí a ve 26. minutě se mohli poprvé radovat. Střelou těsně za hranicí šestnáctky se prezentoval Marek Lukš 1:2. A domácí dále pokračovali v převaze, která vyústila v 28. minutě ve vyrovnání. Pavel Bartoněk po individuální akci střelou k tyči nedal brankáři Tomáši Čížkovi žádnou šanci 2:2. Úplný obrat ve skóre dokonal brankou do šatny ve 45. minutě po rohu Václava Kopeckého hlavou Jan Čermák 3:2. Do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí. 
 

Dolní Rožínka znovu otočila vývoj zápasu

Druhý poločas začal stejně jako první. Hostující Josef Ondřejka ve 49. minutě vyrovnal skóre na 3:3. V 58. minutě šla Nová Ves znovu do vedení. Po centru z pravé strany si zpracoval na hranici malého vápna míč opět Josef Ondřejka a z otočky vystřelil  ke vzdálenější tyči 3:4. To nebylo vše, gólové hody pokračovaly dále. Po faulu na Lukše se kopal v 63. minutě pokutový kop, který následně s přehledem proměnil Pavel Bartoněk a vyrovnal stav utkání na 4:4. Za dvě minuty poté, v  65. minutě si na balón seběhl  z levé strany na pravou Petr Mitáš a střelou k tyči poslal Rožínku do vedení 5:4. Domácí byli v euforii, kterou ještě následně přiživil brankou  v 80. minutě opět  Petr  Mitáš  6:4. Už minulé utkání ukázalo, že mužstvo Dolní Rožínky se rozjíždí do zápasu pozvolna. Ale bojovným výkonem obě utkání vyhrálo. Přitom padlo plno branek. To se divákům musí líbit, ale trenérovi už asi méně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér Dolní Rožínky: Opět začátek zápasu! V 10. minutě jsme prohrávali 0:2. Bojovným výkonem jsme do poločasu výsledek otočili na 3:2. Nástup do 2. poločasu jsme opět podcenili. Dostali jsme 2 góly na 3:4. Hráči se opět semknuli a výsledek otočili na 6:4. Chtěl bych poděkovat celému týmu za bojovný výkon.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér N. Vsi B: V divácky atraktivním utkání ,byli nakonec šťastnější domácí , i když mi jsme jim to svou neaktivitou v koncích poločasu usnadnili.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - P. Bartoněk [-] , J. Večeřa [-] , M. Lukš [-] , R. Baláž [-] , P. Mitáš [-] , J. Vařejka [-] (11. V. Kopecký [-] ) , K. Kovalčík [-] (59. J. Bílek [-] ) , P. Vondruška [-] , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Kuchta [-] , F. Šandera [-] , M. Dědič [-] , S. Kubík [-] - J. Ondřejka [-] , V. Novotný [-] , V. Beneš [-] , Z. Nejedlý [-] - L. Jůda [-] , T. Nejedlý [-]

Hráči zápasu: P. Bartoněk .
Místo: Dolní Rožínka. Rozhodčí: SEDLÁŘ Filip - BULA Nikola, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.