0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B překvapivě vyloupil hřiště Radešínky B


Branky


40. M. Král , 68. M. Král
0

Fotbalisté Radešínské Svratky B, kteří v domácím prostředí jen těžko rozdávají body, si tentokrát vybrali slabší den a všechny body odevzdali Béčku Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním podzimním kole přivítala rezerva Radešínské Svratky, která se před tímto zápasem nacházela na sedmém místě tabulky, v pořadí dvanáctý Křižanov B. Favorit zápasu byl jasně daný, protože Béčko Radešínky patří v domácích zápasech k nejlepším týmům ve III. třídě. Domácí navíc ve dvou předcházejících kole neprohráli, hosté naopak minulé kolo podlehli doma v derby Jívoví a čekali již dvě kola na výhru. Psychickou výhodou mohl být i fakt, že v minulé sezóně Radešínka dvakrát křižanovské Béčko porazila a to výrazně 4:2 a 4:1. K zápasu navíc hosté přijeli pozdě a do zápasu naskočili bez jakéhokoliv rozcvičení. Vše domácím hrálo do karet, ale na hřišti byl od začátku lepší Křižanov. Hosté přehrávali celý střed domácí obrany a vytvářeli si i šance. Dvakrát se po přímých volných kopech dostali ke slovu hostující hráči, ale jejich hlavičky vždy vytáhl excelentními zákroky nejlepší hráč domácích, brankář Milan Petr. Domácí se za celý první poločas dostali k jedinému ohrožení branky, střeženou Jakubem Stupkou. Po autovém vhazování uvolnil Oldřich Havlíček v pokutovém území Ondřeje Bílka, ale ten v jasné gólové pozici netrefil. Hosté tak udeřili pět minut před pauzou. Po chybě záložní řady ve středu hřiště hosté rychle rozehráli, přečíslili domácí ve vápně a Martin Král již pohodlně skóroval střelou k tyči - 0:1. Hosté tak odcházeli do kabin se zaslouženým vedením o jednu branku.

Martin Král podruhé skóroval

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Hosté byli nadále lepší a aktivnější. Domácí se dostali po hodině hry do velké příležitosti, ale branka Michala Skryji nemohla být pro ofsajd uznána. Hosté zahrozili z dalšího přímého kopu, který ale vytáhl výborný brankář domácích Milan Petr na tyč. Radešínka již v té chvíli hrála na tři útočníky. Hosté hrozili z brejků a jeden z nich využil v 68. minutě opět Martin Král - 0:2. Domácím mohla ještě chvíli před koncem svitnout naděje na zdramatizování zápasu, ale Pavel Sáblík minul ve skluzu těsně před prázdnou brankou přihrávku od Oldřicha Havlíčka. Zbytek zápasu se již dohrál v nervózní atmosféře, kde bylo vidět plno soubojů a důrazných zákroků. Hosté se tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Davida Landsmana mohli radovat ze zisku tří zasloužených bodů.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík, trenér: Od začátku jsme podali velmi špatný, odevzdaný výkon. Čekali jsme asi, že vše půjde samo. Bez zápalu a chuti do hry se nedá hrát. Nastoupili jsme se změnami v sestavě, kdy oproti minule zůstal v základu záložní řady jediný hráč. Dali jsme příležitost náhradníkům. Gratuluji hostům k vítězství, zápas vyhráli zaslouženě.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - O. Havlíček [-] , J. Janů [-] (46. M. Šoustar [-] ) , T. Kříž [-] (76. O. Tulis [-] ) , M. Skryja [-] - P. Veselý [-] , L. Kachlík [-] , R. Smejkal [-] , T. Kilian [-] (58. P. Sáblík [-] ) - O. Bílek [-] (72. M. Kříž [-] ) , B. Jandourek [-]

SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - J. Uhlíř ml. [-] , P. Hladík [-] , M. Burian [-] , J. Klobása [-] - T. Plocek [-] , P. Kaštan [-] (85. M. Sklenář [-] ) , M. Broža [-] , M. Vítek [-] - M. Král [-] , M. Částek [-]

ŽK: 61. L. Kachlík - 38. J. Klobása , 82. M. Vítek , 90. M. Burian .
Hráči zápasu: M. Petr , O. Havlíček - M. Král .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.