Béčko Měřína si odvezlo z Jívoví populárního Bůra


0

Jívoví se po neúspěšném začátku soutěže, kdy ztrácelo body především před svými fanoušky rozehrálo a v posledním podzimním zápase potěšilo své příznivce pětibrankovou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví udeřilo čtyřikrát v první půli

V posledním zápase podzimu vstoupili do utkání lépe hráči domácího Santusu. Hned od úvodního hvizdu se s chutí tlačili do zakončení. Proti byl však brankář hostí Jan Chvátal a hned dvakrát také branková konstrukce. Nejprve pár metrů za hranicí velkého vápna z kroku napřáhnul Jan Hejtmánek a jeho nečekaná střela se otřela o levou tyč, k jeho smůle se však balón odrazil směrem ven. Chvíli na to se po levé straně krásné uvolnil Roman Havlíček a jeho přízemní centr do vápna si měřínští tentokrát srazili na tyčku sami. Míč se sice odrazil k domácímu Miroslavu Machovi, ten byl však situací natolik zaskočen, že ho do sítě uklidit nedokázal. Ve 26. minutě se už aktivnější domácí přeci jen dočkali. V nepřehledném závaru ve vápně se v klubku hráčů nejlépe zorientoval Zdeněk Holubář a střelou z otočky, a pro něj nezvykle pravou nohou, otevřel skóre zápasu. Jívoví pokračovalo v tlaku a zanedlouho po ideálním prostrčení od Miroslava Koukoly, se kopem na zadní tyč zapsal mezi střelce také Roman Havlíček. Na druhé straně zahrozili i hosté, hlavičku mířící do prázdné branky však tygřím skokem odhlavičkoval David Dřímal. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za dvoubrankového vedení domácích, chopil se činu Stanislav Krejčí a dvěmi téměř slepenými góly z 39. a 41. minuty po individuálních akcích příděl v síti Měřína zdvojnásobil.

Domácí ještě skóre navýšili

Po změně stran už si Jívoví spíše hlídalo pohodlný výsledek a moc vyložených šancí k vidění nebylo. V největší a možná i jediné vážnější příležitosti hostí v druhé pětačtyřicetiminutovce se po samostatném úniku jednoho z hráčů Měřína zaskvěl gólman Michal Štryncl a uhájil si tak zasloužené čisté konto. Nejpohlednější akci domácího Santusu, kdy navrátilec do sestavy Petr Pálka nezištně priťukl míč Miroslavu Koukolovi a ten tak mohl běžet sám vstříc Chvátalovi, zhatil chybně odmávaným ofsajdem pomezní rozhodčí. I v druhém poločase se ale nakonec přítomní diváci branky dočkali. V 84. minutě si hostující brankář hrál na Manuela Neuera a s míčem vyběhl až za velké vápno, kde ale neobratně fauloval. Místo toho, aby se vrátil zpět mezi tyče, začal o celé situaci zbytečně diskutovat s rozhodčím. Toho šikovně využil Josef Láznička a rychle rozehrál na volného Stanislava Krejčího - ten se tváří v tvář jedinému obránci a odkryté bráně nemýlil a zkompletoval tak hattrick. Jívoví díky vítězství přezimuje na druhém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér: Dnešní utkání jsme rozhodli výborným prvním poločasem. Po změně stran jsme již naše vítězství kontrolovali. V zápase se zaskvěl hattrickem nejlepší hráč zápasu Stanislav Krejčí. Za celou podzimní sezónu bych chtěl poděkovat celému mužstvu.. Pro naše mladé mužstvo je druhé místo velkým úspěchem a věřím, že na jaře zaútočíme i na místo nejvyšší.




Místo: Jívoví. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kőnig Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.