Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví čepovalo ve Štěpánově desítku. One man show Jindry Horkého se zastavilo na sedmi brankách!


Branky


0

Fotbalisté Jívoví si udělali z domácí obrany trhací kalendář a zostudili ji deseti brankami. Sedm z nich vstřelil kanonýr Jívoví Jindra Horký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dostali domácí Bůra

Jívoví přijelo do Štěpánova namotivované po předchozí vysoké domácí výhře nad Radostínem a chtělo výsledek potvrdit. Na krásném povrchu hosté od začátku rychle kombinovali a nedávali domácím moc prostoru zapojit se do hry.  Na první gól se čekalo jen do 8. minuty, kdy se do zakončení prodral kanonýr Jindra Horký a přízemní střelou k tyči tak nastartoval svoje galapředstavení. Po pár minutách se ocitl sám před brankářem a pumelenicí levou nohou mu nedal  absolutně žádnou šanci - 2:0. Sotva domácí rozehráli, dlouho se u nich míč nezdržel a po nádherném centru od jívovského Josefa Lázničky se Horký bez problému dokázal prosadit a zkompletoval tak hattrick během 14 minut. Santus se však nenechal utěšit celkem klidným náskokem a pokračoval v ofenzivně laděné hře. Chvíli na to mohl přidat gól Zdeněk Holubář, ale ve vyložené šanci netrefil odkrytou bránu. Vše napravil ve 36. minutě, kdy se po průniku Jakuba Koukoly po pravé straně dostal k dorážce a zvyšoval tak už na 4:0. Do poločasu se pak stejný hráč stihnul trefit ještě jednou, když napoprvé po krásném přiťuknutí od Petra Pálky sice napálil z velkého vápna pouze tyč, ale z následné dorážky se už nemýlil.

Hosté se nakonec dočkali desítky

Do druhého poločasu nastoupili štěpánovští posíleni o pár hráčů z A týmu a bylo to znát. Hra byla velmi vyrovnaná a více šancí si zpočátku poločasu tvořili právě hráči Štěpánova. Pak ale vstoupil do hry opět Jindra Horký a domácí se nestačili divit. Tentokrát dal pravděpodobně svůj nejrychlejší hattrick v životě. Síť rozvlnil třikrát za sebou během neuvěřitelných 5 minut! Na tabuli už tak v 72. minutě svítilo skóre 8:0. Horkému to však nestačilo a ze zápasu si udělal exhibici, kdy v samostatném průniku obešel tři bezradné obránce domácích a přidal svůj 7 gól v zápase. Jívoví stále útočilo, i když už nějakou chvíli bylo prakticky po zápase, v naději, že vstřelí kýžený desátý gól. To se pár minut před závěrečným hvizdem po pár slibných šancích se štěstím přece jen povedlo. Střílený centr Jakuba Koukoly nakonec po zmatcích v domácí obraně skončil za bezmocným brankářem Hulákem. Jívoví se tak veze na vítězné vlně. Z posledních dvou zápasů má úctyhodné skóre 16:0.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Zklamali jsme ve všech směrech.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka, kapitán Jívoví: Myslím, že skóre mluví za vše. Ale upřímně musím uznat, že takový výsledek jsme sami nečekali, přijeli jsme s očekáváním těžkého, tvrdého a hlavně vyrovnaného utkání. Ve Štěpánově při našich zápasech vždy padala spousta branek, ale moc se nám odtud body vozit nedařilo. Musím kluky pochválit za výborný týmový výkon. Dalo by se říci: "Jindra vs. Štěpánov 7:0", ale i na jeho brankách se podílelo celé mužstvo. Dneska se zápasu nemohl zúčastnit náš trenér, tak věřím, že jsme Fandovi udělali pořádnou radost alespoň takhle na dálku.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - R. Hrubeš [-] , M. Fiala [-] (49. J. Lukášek [-] ) , O. Nečesánek [-] , A. Křenek [-] - T. Samek [-] (79. Z. Kučera [-] ) , J. Hanák [-] (46. V. Kutnyk [-] ) , J. Veselský [-] , M. Kučera [-] - D. Fiala [-] (46. V. Kovalchuk [-] ) , I. Jílek [-]

FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - P. Pálka [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-] , V. Havelka [-] - J. Láznička [-] , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] - Z. Holubář [-] (70. J. Požár [-] ) , J. Horký [-]

ŽK: 38. D. Fiala .
Hráči zápasu: J. Láznička , J. Horký .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Čech Miloš - Čupr,Kintr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.