2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Strážku domácí zachránili remízu


Branky


0

Strážek vybojoval s Pohledcem jeden bod. V poločase ještě domácí prohrávali o dvě branky, aby v druhém poločase utkání alespoň vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté brankou do šatny vedli o dva góly

Strážek nastoupil do zápasu proti Pohledci s odhodláním, že po dvou porážkách za sebou musí bodovat a to nejlépe za tři body. Hned od začátku byli domácí hráči lepší na míči a měli herní převahu. Už v 10 . minutě mohli domácí vést 2:0, jenže útočník Melichar dvakrát ve vyložené šanci mířil těsně vedle branky hostujícího brankáře Hajka. A to domácí tým mohlo hodně mrzet. Postupem času se hosté dostávali více do hry, z čeho padl i první gól zápasu, když ve 23. minutě si naběhl Fajmon na malé vápno a po krásné přihrávce otevřel skóre zápasu 0:1. Strážek se snažil znovu hrát, jenže hru ovlivňoval velmi silný vítr, a tak to byla místy nakopávaná a hra hlavně o střed hřiště. Když už to vypadalo, že se první poločas nic nestane, tak přišel pro domácí velký šok. V 44. minutě poslali hosté krásný balón za obranu, kam si nejrychleji naběhl útočník Bártek a lobem přehodil bezmocného brankáře Fialu 0:2 . 

Domácí zaslouženě vyrovnali

Kdo si myslel, že gól do šatny domácí nějak poznamená, tak se mýlil. Strážek vstoupil velmi aktivně a hned od začátku druhé půlky určoval jasně tempo hry. V 50. minutě zahrával Valík rohový kop, ke kterému se probil nejlépe Jaroš a jeho hlavičkový pokus gólman Hájek neudržel v rukavicích a domácí snížili na 1:2 . V tu chvíli to byl opravdu velký tlak na obranu Pohledce, který statečně odolával. Kýžené a zasloužené vyrovnání přišlo až v 72. minutě, když Jaroš krásnou akcí obešel dva obránce, nahrál před branku úplně samotnému Melicharovi a ten se z otočky  tentokrát nemýlil a vyrovnal tak na 2:2. Ke konci zápasu se Strážek snažil ještě otočit výsledek na svoji stranu, ale už se nic zásadního nestalo, a tak utkání skončilo remízou.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč Strážku: Po průběhu zápasu jsme nakonec s bodem spokojený, jelikož jsme prohrávali 0:2. Bohužel se nám nepodařilo zápas zcela otočit, i když ve druhém poločasu na to herně rozhodně bylo, jenže nás trápí velmi špatná koncovka a chybí i trošku toho fotbalového štěstíčka.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Na úzkém hřišti to byl spíše boj, v úvodu jsme přestáli slibné šance domácích a pak jsme si vytvořili slibný náskok, bohužel ani ten nestačil. Kontaktní gól domácích přišel moc brzy a byl z kategorie velmi laciných. Hráče jsem na to upozorňoval. Nevím, jaké vedení by jsme museli mít, abychom konečně vyhráli. Remíza je ale spravedlivá.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - J. Melichar [-] , P. Šustal [-] , P. Válek [-] , T. Müller [-] (46. T. Šikula [-] ) - F. Lahodný [-] , J. Valík [-] (66. J. Chocholáč [-] ) , S. Lahodný [-] , M. Svoboda [-] - Z. Jaroš [-] , J. Cimbálník [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] , O. Žák [-] , M. Skalník [-] - V. Šaroun [-] (70. M. Pestr [-] ) , M. Fajmon [-] , M. Dostál [-] , A. Jinek [-] (89. P. Skalník [-] ) - D. Bártek [-] , L. Novotný [-] (84. J. Švanda [-] )

ŽK: 28. P. Šustal , 62. F. Lahodný , 89. J. Melichar - 38. D. Bártek , 68. O. Žák , 70. V. Šaroun .
Hráči zápasu: S. Lahodný - D. Bártek , M. Fajmon .
Místo: Strážek. Počet diváků: 58.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.