Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 13:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Petra Novotného nasměroval Radešínku B k vítězství


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

Utkání v němž hostila Radešínská Svratka nováčka soutěže Strážek, začal lépe pro domácí fotbalisty. V 11. minutě po faulu hostujícího brankáře Jakuba Valy na Ivo Plhala se kopala penalta, kterou sám faulovaný útočník bezpečně proměnil. Ve 27. minutě se skóre v zápase měnilo podruhé. To Petr Novotný postupoval z úhlu do vápna a střelou k tyči prostřelil Valu -2:0. V 31. minutě se dočkali také hosté ze Strážku. Domácí stoper v rozhodujícím momentu podklouzl, čehož využil Martin Christian a využil samostatnou akci ke snížení - 2:1. Po té se hosté dostali ještě jednou do zakončení, ale střela skončila na břevně branky Milana Petra. Domácí nakonec ještě před odchodem do kabin skórovali. Rychle vhozený aut Jínka dostal do běhu Petr Novotný a zvýšil na 3:1.

Hosté dohrávali o deseti

Do druhého poločasu nastoupili hosté s úmyslem zvrátit výsledek utkání. Začátek půle se odehrával spíše ve středu pole. Zápas tak nakonec ovlivnila situace z 55. minuty utkání, kdy hráč Strážku Patrik Kupský obdržel červenou kartu za úmyslné kopnutí soupeře v nepřerušené hře mimo souboj o míč. A tak to  byli nakonec domácí, kteří v 67. minutě po akci Jínka a Novotného rozhodili míč přes šířku velkého vápna a Ivo Plhal skóroval - 4:1. Totožná situace se opakovala v 75. minutě. Trojice těchto hráčů rozebrala po kombinaci obranu hostí a tentokrát vstřelil branku Petr Novotný. Byla to pro něj třetí branka v utkání a hattrick. Kosmetickou úpravu skóre na konečných 5:2 pak udělal krásnou střelou z 25 metrů Pavel Válek, když se jeho rána odrazila od břevna do brány. Poté již Salaš, který podal výborný výkon, ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný, trenér R. Svratky B: První poločas rozhodla penalta a branka do šatny. Zápas rozhodlo poté vyloučení hostí. Soupeř byl dnes hodně mladý a kvalitní. Byl to moc pěkný zápas.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč Strážku: Co na to říct, nemyslím si, že jsme si dnes zasloužili prohrát. My jsme hráli fotbal, Svratka to hrála zkušeně a z brejků dávala góly. Bohužel, náš mladý tým v koncovce selhal, když k tomu vezmeme chyby v obrané části, tak se hold zápas vyhrát nedá.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - P. Stehlík [-] , J. Janů [-] , P. Jozifek [-] , P. Veselý [-] - M. Skryja [-] (71. P. Sáblík [-] ) , J. Nejedlý [-] (80. O. Tulis [-] ) , M. Šidlák [-] (52. M. Bílek [-] ) , A. Jinek st. [-] - P. Novotný [-] (83. T. Kilian [-] ) , I. Plhal [-]

TJ Strážek
J. Vala [-] (11. ) - S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , P. Šustal [-] , J. Cimbálník [-] , P. Kupský [-] - T. Christian [-] , J. Patloka [-] (60. P. Válek [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] - Z. Jaroš [-] , J. Valík [-] (77. T. Müller [-] )

ŽK: 69. P. Jozifek . ČK: 55. P. Kupský .
Hráči zápasu: M. Christian .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salaš Patrik - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.