Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Štěpánova rozstřílelo v derby Ujčov


Branky


0

Osmigólový debakl si odvezl Ujčov ze Štěpánova. Domácí se tak výhrou posunuli z posledního místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli v první půlce čtyři branky

Derby před 150 diváky začalo překvapivě pro domácí, kteří první tři kola vše prohráli. Již ve třetí minutě chybovala v přihrávce hostující obrana, čehož využil Kovalchuk a poslal domácí dalekonosnou střelou do vedení. Brzký obdržený gól hosty poznamenal a v 11. minutě využil další chybu Ujčova Kutnyk 2:0. Rozložená obrana Ujčova působila jako děravý ementál. Po dvou identických situacích vstřelili domácí dvě branky. David Kintr a Roman Hrubeš nezaváhali v samostatných únicích a navýšili poločasové skóre až na 4:0.

Debakl Ujčova pokračoval

Ujčov, který po přestávce zahodil penaltu, pokračoval dále ve špatném výkonu. V 55. minutě po pěkné akci Dominika Fialy skóroval Jan Veselský, který zužitkoval centr pod sebe a zvýšil na 5:0. V 62. minutě se dostali ke slovu také hosté a Pavlem Rotkovským zkorigovali skóre na 5:1. Další dvě branky přidali během chvíle Ondřej Hrubeš a David Kintr. Skóre domácích pak uzavřel v 89. minutě hrající trenér Ivo Jílek, který dorazil vlastní střelu.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Zaslouženě jsme vyhráli vyhrocené derby. Pro hosty je to ještě milosrdná prohra. My jsme v zápase zahodili asi dalších deset opravdu tutových příležitostí.

SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Derby, které domácí odehráli v podstatě s A-týmem hrajícím I. B třídu jsme neměli žádnou šanci. Navíc naši hráči předvedli spoustu chyb včetně neproměněné penalty.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - A. Křenek [-] (60. M. Kučera [-] ) , R. Hrubeš [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Kutnyk [-] (88. J. Hanák [-] ) - J. Kintr [-] , T. Samek [-] (75. I. Jílek [-] ) , O. Hrubeš [-] , J. Veselský [-] - D. Kintr [-] , D. Fiala [-] (77. Z. Kučera [-] )

SK Ujčov
P. Mitáš [-] - J. Mareš [-] , P. Mareš [-] , Z. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] - J. Večeřa [-] , M. Dvořáček [-] , J. Štourač [-] , P. Němec [-] - J. Hanák [-] (48. P. Ryba [-] )

ŽK: 50. R. Hrubeš , 84. M. Kučera - 63. J. Štourač , 70. J. Mareš .
Hráči zápasu: V. Kovalchuk .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.