5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B nadělil rezervě Křižanova populárního bůra


Branky


37. P. Kozel , 45. P. Kozel , 55. M. Gregar , 85. P. Kozel , 87. P. Kozel
0

Béčko Křižanova kleslo po prohře v Radostíně na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozel se trefil dvakrát

Utkání začalo v tempu, odpovídajícímu teplému počasí posledních dní. Většina hry se odehrávala ve středu pole, kde bylo vidět mnoho nepřesností z obou stran. Střeli byly vidět jen za vápnem a z uctivé vzdálenosti. Brankáři s nimi neměli skoro žádnou práci. Děj utkání nabral na obrátkách až po první brance. Tu vstřelil v 35. minutě Petr Kozel. Homola dlouhým vhazováním našel jeho hlavu, která padáčkem poslala míč do sítě. Po obdržené brance hrozili hosté křižnými balóny za obranu, ovšem útočníci si neporadili se zpracováním míče a tyto akce proto nebyly dotaženy do gólové radosti. Další rozruch přišel v 45. minutě. Propadlý balón si zkušeně pokryl Zdeněk Gregar a svoji zkušeností vybojoval penaltu. Tu s přehledem proměnil Petr Kozel.

 

 

Kozel pokračoval v exhibici

Po přestávce se utkání rozhodlo hned na začátku. Po pravé straně zatáhl balón Pavel Fabík, který poslal míč na střed na nabíhajícího Petra Gregara, který patičkou uvolnil Petra Kozla. Toho v poslední chvíli zastavil skluzem hráč hostí. Na světě byla již druhá penalta. Na ni dle očekávání nešel Kozel, ale Martin Gregar. Ten poslal pumelici doprostřed brány - 3:0. Čtvrtou branku po kombinaci po zemi ve vápně hostů proměnil opět Petr Kozel, který završil hattrick. Po té přebrali iniciativu v zápase hosté. Posílali nebezpečné centry do vápna, ty ovšem nedokázali ve vyložených pozicích proměnit. Dokonce se útočník hostí řítil sám na brankáře, brankář domácích Josef Poul ho ale vychytal. Další vyložené šance měli na kopačkách dvojčata Gregarova, kteří ale ve vyložených šancích těžce selhali. Pátou branku přidal opět Petr Kozel. Po nádherném pasu Litochleba z půli hřiště si našel prostor ve vápně a hlavou vymetl šibenici.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Lukáš Kozel, trenér Radostína B: Po opatrném začátku hru převzali do svých otěží domácí hráči. Využili některé z mnoha šancí a utkání zaslouženě v klidu dohráli.




Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - T. Litochleb [-] , L. Invald [-] , J. Inwald [-] (60. J. Koudela [-] ) , A. Kališ [-] - M. Gregar [-] , P. Kozel [-] , P. Gregar [-] , P. Fabík [-] (72. T. Kadlec [-] ) - M. Homola [-] , Z. Gregar [-]

SK FC Křižanov B
D. Homola [-] - J. Uhlíř ml. [-] (79. M. Broža [-] ) , J. Pavlík [-] (62. M. Král [-] ) , M. Burian [-] , S. Mencler [-] (46. P. Kaštan [-] ) - V. Malinský [-] , J. Stupka [-] , J. Kolouch [-] , M. Vítek [-] (46. L. Flídr [-] ) - R. Navrátil [-] , M. Částek [-]

ŽK: 65. L. Invald , 83. Z. Gregar - 55. L. Flídr .
Hráči zápasu: P. Kozel , T. Litochleb - D. Homola .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.