Derby nepoznalo vítěze


Branky


0

Utkání, ve kterém se v Radešínské Svratce představil nedaleký Pohledec, skončilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro Pohledec

Do utkání vstoupili lépe hosté a celý první poločas byli lepším týmem. Vytvořili si řadu střeleckých možností. Ve druhé minutě rohový kop Michala Dostála našel hlavu Dominika Bártka, míč vytěsnil na další roh gólman Milan Petr. Ve 20. minutě agilně hrající Rous, sklepl míč Michalu Fajmonovi, který poslal nadýchaný balón za obranu na Bártka, který nastřelil tyč Petrovi brány. V 21. minutě se již hosté dočkali zaslouženého vedeni. Po akci Novotného a Rousa se střelou po zemi prosadil Dominik Bártek. Jediná nebezpečná akce domácích přišla ve 34. minutě, ale Pohledec podržel gólman Milan Hájek. Závěr poločasu byl opět v režii hostů, kteří v rozmezí závěrečných osmi minut čtyřikrát zakončili svoje útočné akce. Bohužel ani jedna rána se gólově neujala.

Ve druhé půli vyrovnal Regent

Do druhého poločasu domácí dvakrát vystřídali a hra se vyrovnala. Hosté spoléhali na brejkove situace. Nakonec to byli domácí, kterým se podařilo vyrovnat. Centr z levé strany poslal neomylně za záda Hájka střídajici Regent. Do konce zápasu již žádný gól nepadl, i když oba týmy si vytvořily nadějné situace. V derby utkání se nakonec rozešly oba celky po remíze 1:1 smírně a připsaly si tak do tabulky po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný, trenér R. Svratky: Náš gól dával opět Regent posila ze Sněžného. Jsem rád, že se mu tak daří. Soupeř z Pohledce toho u nás mnoho nepředvedl, na to že hrál minulou sezónu Okresní přebor.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: První poločas byl v naší režii, byli jsme lepším týmem, vytvořili jsme si nadějné situace, bohužel jsme vstřelili pouze jeden gól. Druhý poločas již byl vyrovnaný, domácím pomohlo prostřídání sestavy a byli nebezpečnější. Škoda nedotažených situací v posledních 15 minutách, domácí již fyzicky odcházeli a měli jsme to potrestat. Před zápasem bych bod bral, takže jsem spokojený, ale již v druhém zápase jsme přišli o vedení ve druhé půli. Náš výkon jde nahoru a věřím, že v dalších zápasech to potvrdíme.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - P. Jozifek [-] , J. Nejedlý [-] , P. Sáblík [-] (71. T. Kilian [-] ) , P. Veselý [-] - P. Stehlík [-] , O. Havlíček [-] (81. J. Janů [-] ) , T. Kříž [-] , M. Bílek [-] (46. M. Šidlák [-] ) - J. Poul [-] (46. D. Regent [-] ) , A. Jinek st. [-] (55. M. Šoustar [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] , O. Žák [-] , L. Jambor [-] - M. Dostál [-] , M. Fajmon [-] , J. Rous [10.0] (46. A. Jinek [-] ) , V. Šaroun [-] - D. Bártek [-] (89. M. Skalník [-] ) , L. Novotný [-] (82. J. Švanda [-] )

ŽK: 47. D. Regent , 62. P. Jozifek .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.