Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov začal v domácím prostředí vítězně


Branky


0

Jimramov se oklepal z debaklu, který si přivezl minulý týden z Ujčova a bez problémů porazil rezervu Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vstřelil branku do šatny

Utkání za horkého počasí začalo náporem domácích, ale ve 4. minutě šli hosté do rychlého brejku. Roman Navrátil utekl po levém křídle, před brankou našel nabíhajícího Marka Částka a ten s přehledem skóroval k pravé tyči 0:1. Domácí se ze šoku postupně oklepali a v 9. minutě po pěkné kombinační akci hosté nepokryli na šestnáctce Ondru Černého a ten trefil přesně k levé tyči 1:1. V dalším průběhu 1. poločasu měli domácí značnou převahu, ale hosté dobře vykrývali prostor před šestnáctkou a jelikož domácí většinu akcí táhli středem  nerozhodný stav trval. Ve 44. minutě po dlouhém autu Černého se hlavou prosadil kapitán Lukáš Bednář.

Druhý poločas vyzněl jasně pro domácí

V úvodu druhého poločasu domácí hosty zcela přehráli a po pěkných akcích měli celou řadu šancí. V 52. minutě si na kolmou přihrávku naběhl Pavel Sedlák obešel i brankáře a upravil na 3:1. V 69. minutě padla nejhezčí branka utkání. Brankář Antonín Hlaváč vyhodil míč Jakubu Sedlákovi, ten postupoval po pravé straně a po rychlé narážečce překonal obranu hostí a vymetl levou šibenici. V dalším průběhu se utkání již jen dohrávalo, v 79. minutě měl velkou šanci hostující kapitán Marek Částek, ale branku domácích minul, a tak ve slušně hraném utkání domácí zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: V zápase průměrné úrovně, jsme zaslouženě zvítězili, i když se mužstvo v 1. poločase hodně trápilo.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] (70. P. Sedlák [-] ) , J. Štěrba [-] (52. J. Sedlák [-] ) - P. Nykodým [-] , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (60. M. Pavelka [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Částek [-] , M. Burian [-] , S. Mencler [-] , M. Broža [-] - J. Klobása [-] , J. Tomšík [-] , M. Sklenář [-] , V. Malinský [-] - R. Navrátil [-] (46. M. Sklenář [-] ) , M. Vítek [-]

ŽK: 55. O. Černý , 55. P. Sedlák , 85. P. Sedlák - 64. M. Burian , 81. V. Malinský .
Hráči zápasu: L. Bednář , J. Sedlák .
Místo: Jimramov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.