K. Beran 66.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Strážku si odvezl bod z Rožné


Branky


0

V derby zápase se nakonec oba celky rozešly po remíze 1:1 dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek v poločase vedl o branku

Jako asi ve všech zápasech tohoto víkendu, tak i tento zápas provázelo obrovské vedro. Rožná, která se po zlepšených výkonech na konci minulé sezóny dostala až na páté místo tabulky, byla v zápase proti nováčku soutěže ze Strážku přeci jen favoritem. Derby zápasy bývají ale ošidné a mnohdy dochází k překvapením. Od začátku utkání měli více v držení míč hosté, domácí fotbalisté hrozili z brejků. Na velmi úzkém hřišti se domácí spoléhali na autové vhazování, které měli po celý zápas velmi nebezpečné. Z jednoho takového autu se ale prosadili v 42. minutě i hosté. Po důrazném souboji s domácím brankářem Jindřichem Beranem se dostal míč na šestnáctku, kde čekal Martin Christian a pohotově přehodil domácího gólmana 0:1. Ve 44. minutě ještě po rohovém kopu zahrozili domácí, ale po nepřehledné situaci mířil míč jen těsně vedle tyče branky Lukáše Fialy. Do šaten tak odcházel spokojenější nováček ze Strážku.

Domácí vyrovnali a body se zaslouženě dělily

Do druhého poločasu přišli domácí s odhodláním zápas zvrátit na svoji stranu. Od začátku druhé půle byli hráči Rožné  jasně lepší, ale obrana Strážku odolávala úspěšně tlaku domácích. Nakonec se domácí přeci jen dočkali vyrovnání. V 66. minutě domácí házeli aut a Karel Beran hlavou přehodil brankáře Lukáše Fialu 1:1. O několik minut později zkoušel štěstí z hranice vápna Libor Šebek, ale domácí podržel domácí brankář. V 80 minutě mohli rozhodnout domácí hráči. Jiří Vyžrálek šel sám na brankáře Lukáše Fialu, kterého dokonce obešel, ale jeho střelu která směrovala do opuštěné branky zastavilo břevno a dobíhající obránci hostí poté vykopli míč z brankové čáry do bezpečí. Poslední zajímavý moment přišel na konci zápasu. V 90. minutě rozehráli hosté roh nakrátko, střídající Jaroslav Melichar si zběhl na míč a z první z velkého vápna vystřelil těsně nad břevno. Poté již se ozval závěrečný hvizd z píšťalky rozhodčího Miroslava Hromádky a oba celky se rozešly se spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Vyžrálek, hráč Rožné: Strážek měl v držení míč častěji, my jsme spoléhali na brejky. Dnešní zápas proto skončil spravedlivou remízou.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, trenér Strážku: Dnešní derby bylo velmi vyrovnané a fyzicky náročné . Rožná ukázala, že na domácím hřišti je velmi nepříjemná a silná. V závěru poločasu jsme se dostali zaslouženě do vedení. Rožná pak ze začátku druhé půlky byla mírně lepším týmem, což znamenalo vyrovnaní, bohužel však po naší chybě v obraně . V závěru byli šance na obou stranách, proto remíza je podle mého názoru zasloužená a i spravedlivá .



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - M. Pátek [-] , A. Korbička [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - T. Klusák [-] (81. J. Kroupa [-] ) , J. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , R. Hájek [-] (74. T. Sýkora [-] ) - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

TJ Strážek
L. Fiala [-] - S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , P. Kupský [-] , J. Chocholáč [-] , L. Šebek [-] - M. Svoboda [-] , J. Patloka [-] (79. P. Šustal [-] ) , M. Christian [-] (63. F. Šmerda [-] ) , J. Valík [-] (46. T. Müller [-] ) - Z. Jaroš [-] (46. T. Christian [-] ) , J. Cimbálník [-]

ŽK: 33. K. Beran - 56. J. Chocholáč .
Místo: Rožná. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.