3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivý nástup Hamrů B znamenal tři body


Branky


0

Nováček se vyznamenal a po třech brankách v prvnch sedmnácti minutách slaví domácí kladiváři tři body, které nakonec se štěstím ve druhém poločase ubránili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl exhibicí Hamrů

První kolo III. třídy ve více než třiceti stupňovém vedru přineslo zajímavý zápas mezi domácím nováčkem Hamry "B" a Štěpánovem "B". Zápas začali výraznou převahou právě domácí kladiváři, když už po pár minutách rozvlnil síť po samostatném úniku Petr Danko. Druhý gól přidal opět Petr Danko, který vystihl špatnou rozehrávku obrany a zavěsil krásnou střelou pod víko bezmocného brankáře Martina Huláka. Za další tři minuty se zdálo být rozhodnuto, když po chytré nahrávce Ladislava Sýse se dostal do brejku Miloš Smejkal a chladnokrevně zakončil. Do poločasu se už skóre nezměnilo, i když domácí měli další brankové příležitosti v podání Petra Danka a Miloše Smejkala. Hosté v první půlce ohrožovali domácí branku jen střelami zdálky v podání Ivo Jílka a Jana Veselského. 

Rezerva Štěpánova dotahovala, ale tři body zůstaly v Hamrech

Do druhého poločasu vstoupili hosté  se změnami v sestavě, když se Jan Veselský stáhl z útoku na střed zálohy a opačným směrem šel Ivo Jílek. Tato změna se projevila hned po dvou minutách, když si na nádhernou nahrávku za obranu naběhl právě Ivo Jílek a zkušeně zakončil mezi nohy brankáře Lukáše Bence. A Štěpánov začal přejímat taktovku utkání. V 63. minutě snížil po standartní situaci na rozdíl jediného gólu Jan Veselský a opět bylo vše otevřené. Domácí Hamry neproměnily několik dalších šancí a mohly toho litovat. Ke konci zápasu se však několika skvělými zákroky blýskl domácí brankář Lukáš Benc, který uhájil první tři body pro svůj tým. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů B: Do dnešního zápasu jsme vstoupili s lehkostí, kterou málokdo čekal a zaslouženě jsme vedli. Druhý poločas jsme přestali úplně hrát a za to nás Štěpánov potrestal „jen“ dvěma góly, za což můžeme děkovat hlavně našemu brankáři Lukáši Bencovi, který nám vychytal tři body.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek,trenér Štěpánova B: První poločas byli lepší domácí, kteří nás přehrávali a po našich hrubých chybách zaslouženě vedli 3:0. Druhý poločas jsme byli lepší my a zaslouženě jsme snížili na rozdíl jednoho gólu, což ale na remízu nestačilo, i když šancí na uhrání lepšího výsledku bylo dost. Zápasu by více slušela remíza!



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Poul [-] , Š. Vrša [-] , F. Chlubna [-] (71. P. Vašek [-] ) , M. Petrik [-] - D. Hrstka [-] (65. M. Fila [-] ) , M. Gregar [-] , J. Kolarik [-] , L. Sýs [-] (60. M. Černý [-] ) - P. Danko [-] , M. Smejkal [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - R. Hrubeš [-] (88. J. Lukášek [-] ) , T. Špráchal [-] (46. M. Kolář [-] ) , T. Samek [-] , M. Fiala [-] - J. Kintr [-] , I. Jílek [-] , D. Fiala [-] , J. Veselský [-] - D. Kintr [-] , J. Ludvík [-]

ŽK: 20. L. Sýs , 52. D. Hrstka , 56. M. Petrik , 59. M. Fila , 62. F. Chlubna - 59. D. Fiala , 66. T. Samek , 68. J. Kintr .
Hráči zápasu: L. Benc - I. Jílek .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.