0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasov vyhrál derby v D. Heřmanicích


Branky


15. T. Kudrna , 62. M. Vala
0

Tasov dokázal vyhrát derby na půdě Dolních Heřmanic a zůstává v soutěži nadále neporažen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tasov šel do vedení

V derby zápase nastoupily v domácím prostředí hrající Dolní Heřmanice a sousední Tasov. Dolní Heřmanice vstoupily do soutěže výhrou v Borech s místním Béčkem. Ve zbylých dvou zápasech však její obrana inkasovala jedenáct branek! Favoritem utkání byl proto Tasov, který v soutěži ještě neprohrál. Na toto derby dorazila slušná divácká návštěva 100 diváků. Domácí se museli obejít bez zraněného Jana Skryji a jak pozdější průběh zápasu dal za pravdu, jeho  absence byla znát. Tasov naopak postrádal  vykartovaného Matěje Pospíšila a v útoku ho proto zastoupil  Michal Vala. Tasov od počátku diktoval tempo hry, které nutno dodat v první půli nebylo příliš vysoké. Šancí  bylo na obou stranách jako šafránu. Byli to ale hosté z Tasova, kteří se ujali vedení. V 15. minutě utkání  Tomáš Kudrna vstřelil branku, když doklepl se štěstím do sítě odražený míč - 0:1. Žádné jiné šance již k vidění nebyly, tak se také za tohoto stavu šlo do kabin.

 

 

Penalta rozhodla zápas

Do druhé půle domácí tým nastoupil se změnami v sestavě a snahou o lepší výsledek, do šancí se však dostávali především hráči Tasova z brejků a jen málo chybělo, aby svůj náskok navýšili. To se nakonec povedlo a po ruce v pokutovém území zvýšil na konečných 2:0 pro hostující Tasov z pokutového kopu Michal Vala. Zkušená obrana Tasova si už výsledek pohlídala a bez větších komplikací dotáhla zápas do vítězného konce. Tasov tak zůstal spolu s Olším v soutěži zatím neporažen a řadí se i nadále ke kandidátům na postup do III. třídy. Dolní Heřmanice po dobrém vstupu do soutěže potřetí v řadě prohrály a v tabulce jsou předposlední.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš, hráč D.Heřmanic: Měli jsme spoustu absencí, zápas nám nevyšel.

TJ Tasov
Vojta Pavlíček, hráč Tasova: Dnešní derby jsme po zásluze vyhráli. Může nás také těšit výrazně nejnižší počet inkasovaných branek v letošním ročníku IV. třídy. Výborní byli i naši fanoušci, kteří byli u vytržení a mocně děkovali našemu milovanému týmu po utkání přímo na stadionu k vítězství nad nenáviděným rivalem.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - L. Kadlec [-] (46. Z. Šlapal [-] ) , J. Prokeš [-] , M. Krištof [-] , T. Karmazín [-] - J. Havelka [-] , P. Dočkal [-] (55. V. Barták [-] ) , L. Pelánek [-] , Z. Nováček [-] - S. Barták [-] , J. Žitnik [-] (65. M. Špaček [-] )

TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , M. Sláma [-] , Z. Krejčí [-] , T. Svoboda [-] - M. Vala [-] , V. Pavlíček [-] , P. Eliáš [-] (63. J. Pavlíček [-] ) , T. Kudrna [-] , J. Pospíšil [-] - O. Pospíšil [-]

Hráči zápasu: T. Kudrna .
Místo: Dolní Heřmanice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - CHLUBNA Josef (N), ROHOVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.