2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták otočil domácí utkání


Branky


0

Fryšták v důležitém utkání hostil Napajedla. Ty se v posledních zápasech potýkají se špatnou formou a v tabulce se propadly až k sestupovým pozicím. Utkání lépe začali hosté, kteří vedli po brance Žáčka, ale za domácí rychle srovnal Hrnčiřík. Ve druhém poločase trefil výhru domácích Roman Holík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rychle po sobě

Fryšták začal utkání aktivně, zejména po pravé straně větral obranu Napajedel, šance Valáška a zejména Hrnčiříka v 18. minutě měly skončit při lepším zakončení gólem. Do vedení ovšem šla Napajedla. Gól Žáčka z přímého kopu ze vzdálenosti 30m si nedá za rámeček brankář Fryštáku - 0:1. I takové branky přináší fotbal, ale důležité je, že domácí hráči svého brankáře podrželi. A co víc po minutě poslal Gřešák na pravé straně překrásný míč za obránce na naběhnutého Valáška, který přihrávkou na malé vápno vybídl ke skórování Hrnčiříka - 1:1. Rychlé vyrovnání Fryšták uklidnilo a herně měl navrch. Avšak do kabin mohl jít spokojeněji soupeř, jenže osamocený Mikšaník uprostřed vápna se po svém nepřesném zakončení musel držet za hlavu.

 

Holík dává rozhodující gól

Na začátku druhé půle to s téměř totožné pozice uprostřed vápna dopadlo stejně po zakončení domácího Doležela jako v případě těsně před pauzou na druhé straně, opět se domácí střelec musel držet za hlavu. Když to Fryštáku v zakončení nešlo, nejlépe pomohl soupeř. Jeho hráči si v 61. minutě tak dlouho dávali přednost v odkopu, až se míč odrazil před prázdnou bránu na kopačku Holíka, který poslal Fryšták do vedení 2:1. Domácí se potom zcela zbytečně zatáhli a pasivní hrou nabídli herní prostor soupeři. Ten však  převahu na míči nedokázal zúročit a po brejcích Fryštáku měl štěstí. Domácí hráči totiž několikrát zbrkle zakončovali z jedné, přestože měli dostatek času. V 84. minutě trefil ve stoprocentní šanci Chudý jen břevno. Hosté na vyrovnání nedosáhli a důležitou výhru si připisuje Fryšták.

 



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
Domácí: Utkání přineslo kvalitativně dva zcela odlišné poločasy. V tom prvním se obě mužstva snažily divákům předvést fotbal v plné kráse, druhý poločas plný nepřesností přinesl spíše boj.




Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] - J. Hrnčiřík [-] , P. Petráš [-] (67. T. Chudý [-] ) , J. Valášek [-] , J. Krhůtek [-] , M. Gřešák [-] (43. R. Holík [-] ) - M. Doležel [-] (78. R. Smékal [-] ) , T. Křenek [-] (85. J. Hřebačka [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - M. Dlabaja [-] (46. F. Ouroda [-] ) , O. Žáček [-] , T. Hejda [-] - T. Plachý [-] , P. Koutník [-] (86. D. Mráz [-] ) , P. Vavruša [-] (77. M. Bejtkovský [-] ) , P. Žůrek [-] , M. Škrabal [-] (85. J. Leitner [-] ) - D. Mikšaník [-] , A. Kaštánek [-]

ŽK: 60. L. Skalička , 76. J. Hrnčiřík - 78. O. Žáček , 90. D. Mráz .
Hráči zápasu: J. Hrnčiřík .
Místo: Fryšták. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.