1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2015 18:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov tentokrát doma zaváhal


Branky


0

Do Otrokovic přijel tým Napajedel, který v posledních domácích zápasech neměl příliš dobré výsledky. Na venkovním hřišti se však Napajedlům zadařilo. Vedení se ujali hosté díky brance Leitnera, ale do poločasu srovnal Vitásek. Po vyrovnaném druhém poločase musely o vítězi rozhodnout penalty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na obou stranách

Diváci na Baťově viděli v páteční podvečer vyrovnané derby proti Napajedlům. Hosté se ujali vedení v 18. minutě. Brankář Marák nejdříve vyrazil jednu z hostujících střel, ale k odraženému míči se dostal na hranici šestnáctky hostující Leitner, který střelou po zemi k pravé tyči otevřel skóre zápasu – 1:0. Baťov srovnal skóre o chvíli později v 25. minutě. Spurný míčem od půlící čáry našel volného Vitáska, který ukázkovým lobem překonal svého jmenovce v brance Napajedel – 1:1. Hosté mohli odcházet do kabin s jednobrankovým vedením po přímém kopu v 43. minutě, ale výborný zákrok Maráka a následně domácí obrany odvrátil nebezpečnou situaci.

 

Druhý poločas rozuzlení nepřinesl

Druhá půle zápasu přinesla opět vyrovnanou hru obou týmů. Snad největší šanci ke skórování měl baťovský Spurný v 60. minutě po střele Krajči a přihrávce Vitáska, ale obránce hostí vypomohl zablokováním střely napajedelskému brankáři. V závěru utkání narůstal tlak domácího týmu, a hosté se soustředili jen na rychlé protiútoky, které však byly rovněž nebezpečné. Gól ovšem již do konce zápasu nepadl a tak se o vítězi tohoto utkání rozhodovalo střelami ze značky pokutového kopu. V sedmé sérii domácí neuspěli, a Napajedla si tak odvezla z Baťova cenné dva body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (Napajedla, trenér): Dobře zvládnuté utkání venku. Bez čtyř hráčů základní sestavy si kluci poradili se zápasem výborně. V závěru utkání měl sice víc míč na kopačkách soupeř, ale do vyložených šancí jsme ho nepustili. Musím ocenit hlavně to, že kluci ustáli zákeřnou hru domácích, neopláceli a soustředili se na vlastní výkon.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Vrána [-] (46. L. Sviečka [-] ) , J. Novák [-] , J. Linek [-] - M. Vitásek [-] , A. Skyba [-] , P. Krajča [-] , Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] - D. Malát [-] (80. M. Spurný [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - M. Škrabal [-] , O. Žáček [-] , F. Ouroda [-] (78. D. Mikšaník [-] ) - P. Vavruša [-] , D. Mráz [-] (80. L. Smyček [-] ) , P. Koutník [-] , M. Dlabaja [-] (90. M. Bejtkovský [-] ) , K. Havránek [-] - A. Kaštánek [-] , J. Leitner [-] (89. P. Žůrek [-] )

ŽK: 70. A. Skyba , 74. M. Vitásek - 47. K. Havránek , 55. A. Kaštánek .
Hráči zápasu: M. Vitásek - J. Leitner .
Místo: UT Baťov. Počet diváků: 165. Rozhodčí: Lysák Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.