5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství Provodova


Branky


33. M. Laciga , 49. S. Beňo , 54. D. Síleš (vl.) , 65. V. Chalupa , 75. M. Huťka
0

Tým Provodova přivítal na svém hřišti Morkovice. Ty se od začátku nové sezóny výsledkově trápí, což se potvrdilo i v dnešním zápase. Utkání bylo herně vyrovnané, ale branky stříleli jen domácí. V prvním poločase se prosadil pouze Martin Laciga, ve druhém poločase to už byla domácí smršť čtyř branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Morkovice nedokázaly zužitkovat svůj tlak

Utkání bylo od začátku vyrovnané, ani jeden z týmů si nevypracoval vyloženou převahu. První branka padla po půlhodině hry a byli to domácí, kteří se prosadili. Po úniku po levé straně přišel míč na zadní tyč, kde stál nikým nehlídaný Martin Laciga, který střelou k bližší tyči vstřelil z bezprostřední blízkosti první branku - 1:0. O chvíli později mohli domácí přidat druhou branku, ale Tomáš Ulman po centru z levé strany střílel jen do připraveného brankáře Jarky. A když další hlavička domácích šla jen těsně mimo bránu skončil první poločas jednobrankovým vedením domácích.

 

 

Čtyři branky v síti Morkovic

Druhý poločas začal lépe pro domácí Provodov. Po rohovém kopu se na přední tyči střelou pod břevno prosadil Svatopluk Beňo – 2:0. Zlomový momenty utkání nastaly o chvíli později. Nejdříve Morkovice nevyužily velkou šanci, kdy Škrdlík postupoval z boku sám na branku, a i když měl po pravé ruce ještě úplně volného spoluhráče, nedokázal ani vystřelit na brankáře. Vzápětí si hosté vstřelili nešťastnou vlastní branku – 3:0. Další dvě branky přidali domácí v rozmezí deseti minut, v 65. a 75. minutě. Nejdříve potrestal špatnou rozehrávku hostí Chalupa, který sám před gólmanem udělal kličku a do prázdné brány skóroval – 4:0. Definitivní tečku dal utkání Michal Huťka, který se tváří v tvář před gólmanem nemýlil – 5:0. Morkovice tak odjíždí z Provodova s výsledkem, který je pro ně až příliš krutý.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Provodov (Josef Rak, trenér): Výsledek je pro soupeře velmi krutý, možná až nespravedlivý. Morkovice hrály dobře a měly víc ze hry, my jsme však stříleli góly. Výhra nás samozřejmě těší, ale výsledek je zkreslující.

FC Morkovice
Morkovice: Výsledek vypadá hrůzostrašně. Domácí nám nasázeli 5 kousků a ani je to nestálo mnoho sil. První půlhodinu se hrálo na polovině domácích. Několikrát jsme šli na brankáře v přečíslení, ale přihrát si do gólové šance jako by naši hráči neuměli. Druhý poločas domácí proměnili, nač šáhli. Za stavu 2:0 šel sám na brankáře Škrdlík, ale zase z toho nebylo nic. Z protiútoku jsme dostali třetí branku a bylo hotovo. Ani za stavu 5:0 jsme nedokázali dát čestný úspěch. Oplt z pěti kroků trefil obránce na čáře, dvě šance neproměnil Zápařka a jednu Rozsypal



Sestavy


FC RAK Provodov
P. Máčala [-] - D. Urbánek [-] , J. Josefík [-] , A. Hellebrand [-] (46. J. Gargulák [-] ) , S. Beňo [-] - M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , P. Novák [-] , M. Huťka [-] , M. Laciga [-] (71. T. Hnilo [-] ) - T. Ulman [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , M. Rozsypal [-] , D. Síleš [-] , R. Havlík [-] (60. R. Handl [-] ) - P. Doležel [-] , J. Škrdlík [-] (70. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - V. Bombicz [-] , T. Hradil [-] (46. M. Oplt [-] )

ŽK: 80. T. Hnilo - 19. R. Havlík , 69. R. Šimoňuk .
Místo: Provodov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.