0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla nezvládla domácí zápas se Slušovicemi


Branky


0

Do Napajedel zavítal tým Slušovic. Domácí chtěli navázat na důležitou výhru ze hřiště silných Boršic, naopak hosté mohli pouze překvapit. Rád utkání určila už druhá minuta, kdy se za hosty prosadil Marek Macík. Domácí těžko hledali recept na obranu Slušovic a rovněž v druhém poločase inkasovali jednu branku z kopačky Čuříka. Slušovice si tak připisují možná trochu nečekané vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól určil ráz celého zápasu

Domácímu týmu se vstup do utkání hrubě nepovedl. Po chybě domácích dostal pas za obranu Marek Macík, který sám před brankářem Vitáskem trefil křížnou střelou přesně k tyči. Hosté se tak ujali vedení 0:1 a bylo na domácích, aby našli odpověď. Domácí borci však byli jakoby otřeseni obdrženou brankou, vázla kombinace a celý tým hrál bez důrazu a nasazení. Zkušenější tým Slušovic naopak dokázal držet míč na kopačkách a kontroloval tak průběh prvního poločasu. Další branka už v první půlce nepadla a tak do šaten odcházeli mnohem spokojeněji hosté.

 

 

Čuřík navyšuje vedení

Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil. Slušovičtí nedovolili domácím vážnější akci a sami naopak dokázali vstřelit další branku. V 58. minutě zahrával Zdeněk Čuřík přímý kop téměř od půlky hřiště. Jeho střílený centr letěl přesně na zadní tyč, domácí brankář Vitásek příliš dlouho čekal, jestli někdo z hráčů před ním míč netečuje a nakonec skočil ke své tyči pozdě, protože balón už byl v síti – 0:2. Tímto gólem se utkání definitivně zlomilo. Hosté hráli v pohodě a domácí tým k ničemu nepustili. Slušovice si tak z Napajedel odvážejí cenné tři body a odpoutaly se od posledního místa tabulky.     

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (Napajedla, trenér): Po slušném zápase v Boršicích a zisku všech bodů jsme po špatném výkonu Slušovicím tři body darovali. Zápas ovlivnila branka z první minuty. Po ní jsme se vůbec nedostali do tempa a vytvořili jsme spoustu individuálních chyb. V příštím zápase máme opět doma šanci na reparát.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - O. Žáček [-] , F. Ouroda [-] , P. Ratiborský [-] - J. Roubal [-] , P. Žůrek [-] (75. J. Leitner [-] ) , P. Koutník [-] (75. D. Mikšaník [-] ) , D. Mráz [-] (60. M. Dlabaja [-] ) , M. Škrabal [-] , K. Havránek [-] - A. Kaštánek [-]

FC Slušovice
J. Varga [-] - P. Bořuta [-] (85. M. Gajdůšek [-] ) , J. Janků [-] , Z. Čuřík [-] - J. Klimt [-] (54. J. Jaška [-] ) , M. Foltýn [-] , M. Macík [-] (75. D. Rudolf [-] ) , M. Poslušný [-] , R. Dobeš [-] , T. Zbranek [-] - I. Lošťák [-] (90. O. Povolný [-] )

ŽK: 83. K. Havránek - 23. J. Klimt , 77. M. Foltýn .
Hráči zápasu: Z. Čuřík , M. Macík .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Schnürmacher Filip  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.