R. Bihári 58. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o důležité body


Branky


58. R. Bihári (p.) - 73. P. Sychra
0

V neděli 4.10. se hrálo v Hluku o velmi důležité body. Osvětimany doma totiž prohrály se Žalkovicemi 0:4 a zatím mají na svém kontě pouze dvě vítězství. Ani domácí Hluk nemá svoji standartní formu, protože se po odchodu svých stabilních hráčů potýká s nedostatkem hráčů. Je to však i vina výboru oddílu kopané, protože pouští hráče své kvalitní odchovance do nižších soutěží, i když by měli i na tuto soutěž dostatečnou kvalitu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

První poločas byl fotbalovou kvalitou velmi podprůměrný. Hosté hrozili pouze z brejkových situací, ale vyloženou šanci si nevytvořili. U domácích je vidět určitá ztráta formy. I Když se všichni snaží, je vidět, že opory, které odešli po jarní části, nelze nahradit. Šance si mužstvo nevytváří, protože momentálně ztratili formu snad všichni hráči. Navíc celý průběh ovlivnil faul Habáně Robina na Aleše Zlínského. Aleše musela odvézt záchranka s podezřením na zlomeninu, fotbal pokračoval dále. Nebyl to faul, který by byl zákeřný, ale nebyl ani potrestaný. Na domácím, mužstvu to zanechalo určité stopy. 

Druhý poločas rozhodl o remíze

Druhý poločas začal stejně jako první. Oboustranně  nepřesná hra vyústila v P.K proti mužstvu Osvětiman v 50. minutě zápasu. P.K  proměnil Radek Bihári a zdálo se, že domácí si tento náskok udrží. Stejně jako proti Bojkovicím udělala obrana hrubku, kterou hosté potrestali. Tak se utkání, které nemělo valnou úroveň dostalo do 90. minuty.

Penalty rozhodovaly o bodu navíc

 Pokutové kopy vyhráli domácí. A tak si připsali 2 body. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
Václav Uhlíř - trenér Hluku: Utkání hodně ovlivnilo zranění našeho hráč Aleše Zlínského. Rozhodčí nepískali drobné fauly hráčů hostí, kteří byli na toto utkání hodně motivováni, protože mají pouze 8 bodů. My máme problémy s hráčským kádrem. Po zranění Martiše, přišlo zranění Zlínského. Oba si do konce sezóny nezahrají. Podzim se pokusíme důstojně dohrát.

TJ Osvětimany
Vlastimil Filásek - trenér Osvětiman: Máme hodně zraněných hráčů, přesto jsme dnes předvedli dobrý výkon. I když hrajeme solidní fotbal, nemáme výsledky. Budeme se snažit ještě do konce sezóny získat nějaké body. Soutěž je velmi náročná, a pokud vás trápí absence, není to jednoduché.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - P. Šimčík [-] , J. Machala [-] , A. Machala [-] , M. Masařík [-] , M. Zalubil [-] - M. Galuška [-] , R. Bihári [-] , Z. Botek [-] , M. Smělík [-] - A. Zlínský [-] (38. P. Kryl [-] ) -

TJ Osvětimany
A. Zálešák [-] - R. Habáň [-] , M. Žandovský [-] - J. Válek [-] , F. Gebhart [-] , F. Trávníček [-] (68. P. Sychra [-] ) , M. Tychtl [-] (87. R. Dobeš [-] ) , R. Křemeček [-] - M. Brhel [-] , T. Knotek [-] , O. Zýbal [-] -

ŽK: 65. P. Šimčík - 48. O. Zýbal .
Místo: Hluk. Počet diváků: 57. Rozhodčí: LIŠKA Petr - MICHALEC Radek, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.