Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Povltavské FA porazila vysoko 1:5 Kosoř


Branky


5

Hráči Kosoři v posledním kole překvapivě prohráli s Lhotou 2:0 a ve 23. kole je čekal rozjetý soupeř a to rezerva Povltavské FA. Ta ve všech třech posledních zápasech dokázala bodovat na plno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerad poslal hostující celek do vedení

Domácí hráče FK Kosoř sužoval problém s nedostatkem lidí. Na lavičce byli připraveni zasáhnout do hry jen 2 hráči. Hostujícímu celku se povedlo jít do rychlého vedení. Už v 6. minutě se prosadil na 0:1 Petr Nerad, když Matoušek z pravé strany přihrával po zemi do vápna, kde byl připraven Jaromír Jaš, který zpětnou přihrávkou našel právě Petra Nerada a ten z hranice velkého vápna překonal střelou k levé tyči domácího brankáře. Domácí hrozili střelou z velkého úhlu z pravé strany z 19. minuty, ale hostující brankář míč vyrazil na roh. Druhá branka padla znovu po akci z pravé strany. Tentokrát dostal míč do běhu u pravé postranní čáry Lukáš Třešňák a přihrával do vápna, kde si přihrávku našel ve skluzu Jakub Hromádka a úspěšně se mu podařilo i zakončit. Poslal tak hostující celek do vedení 0:2, které vydrželo až do konce prvního poločasu. 

Slunéčko snížil na 1:2

Domácí věděli, že pokud budou chtít se zápasem něco udělat, budou muset skórovat co nejdříve, protože sil bude ubývat a na střídačce mají jen 2 hráče. A domácí Kosoři se to také povedlo. Hned v 53. minutě snížil na 1:2 Jakuk Slunéčko, po akci z levé strany čekal na přihrávku na přední tyči a vrátil domácí zpět do zápasu. Vysněné vyrovnání skóre však nepřišlo. Naopak domácí obdrželi další branku na 1:3. V 72. minutě si po rohovém kopu srazil míč do vlastní branky Jakub Hrubý. Před domácími hráči tak stál už skoro neřešitelný úkol. Hosté se gólově rozjeli. Vstřelili i další branku na 1:4, když se v 86. minutě prosadil Ladislav Obermajer. Po zblokované střele, kterou vyslal Petr Nerad se míč dostal právě ke střelci branky a ten už neměl těžkou práci s tím, aby míč dopravil do branky. Poslední hřebíček do rakve zatloukli hosté v 90. minutě. Na konečných 1:4 vstřelil branku střídající Kyrylo Nazarenko. Daniel Dvořák vracel hlavou dlouhý míč před branku a úplně osamocený Nazarenko střílel z hranice malého vápna a to přesně. Domácím se tak nepovedlo zastavit rozjetý vlak v podobě rezervy Povltavské FA a podlehli tak vysoko 1:5.



Sestavy



Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - Š. Těžký [-] , L. Třešňák [-] (85. K. Nazarenko [-] ) , J. Hromádka [-] (70. D. Dvořák [-] ) , M. Matoušek [-] (57. M. Matys [-] ) , P. Tlustý [-] , J. Jaš [-] (73. L. Obermajer [-] ) , M. Tomanec [-] , A. Lanc [-] , V. Makarchuk [-] , P. Nerad [-]

ŽK: 66. M. Bícha - 90. K. Nazarenko .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Petýrek Václav - DRÁBEK Tomáš, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Kosoř doma zabere a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích