Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový přemožitel Velimi Nikita Khrolenok z Povltavské FA


6

Velim na jaře brzdí absence klíčových hráčů směrem dopředu. Rozjetá rezerva Povltavské FA šla do tohoto zápasu s čtyřgólovou řadou vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Khrolenok vstřelil hattrick v prvním poločase

Do zápasu vstoupila lépe hostující Velim. Už ve 2. minutě přišel dlouhý aut do vápna, který se po dvou prodloužení hlavou dostal až ke kapitánoví týmu a ten se prosadil hlavou na 0:1Jiří Petrů tak poslal Velim do rychlého vedení. Následně přišla 17. minuta a druhý gól Velimi na 0:2 a znovu v něm měl prsty kapitán Jiří Petrů. Rychle rozehrál standartku z poloviny hřiště dlouhou přihrávkou do pravého křídla, odkud přišel centr před branku, který našel Tomáše Michálka, který mířil přesně a dal Velimi dvoubrankové vedení. S domácím celkem to nevypadalo vůbec dobře. Avšak pak přišel ohromující hattrick, který vstřelil Khrolenok. Poprvé se trefil na 1:2 ve 25. minutě. Lukáš Novák se dostal k odraženému míči na hranici vápna a přihrávkou vzduchem do vápna našel Nikitu Khrolenoka, ten si míč zpracoval a překonal brankáře. Netrvalo dlouho a Khrolenok přidal i branku na 2:2. Skóre vyrovnal ve 29. minutě. Kapitán domácích Třešňák si míč navedl na vápno, odkud mohl střílet, ale míč prostrčil právě na Khrolenoka a ten vyrovnal. To byla obrovská rána pro Velim, která tak během pár minut ztratila dvoubranké vedení, ale nebylo to vše. Nikita Khrolenok totiž zkompletoval hattrick ve 36. minutě. Pustil si míč a obránce Velimi Kosina se stihl vrátit zpět do souboje, ale Khrolenok si míč zasekl a vyslal krásnou střelu do pravého horního rohu branky, 3:2. Domácím se tak ještě v prvním poločase podařilo otočit skóre zápasu ve svůj prospěch. 

Khrolenok korunoval svůj výkon i čtvrtou brankou.

Do druhého poločasu nastoupili domácí v euforii z toho, že se jim podařilo otočit průběh zápasu z dvoubrankové ztráty na jejich vedení. Hned v záčátku druhé půle mohli své vedení navýšit, ale proti byl hostující brankář Michal Drápela. Velim se začala do druhého poločasu dostávat čím dál tím více, držela více míč a začala být nebezpečná, ale v tu chvíli přišel rychlý protiútok domácích. Po kombinaci Khrolenok, Nazareno se trefil v 59. minutě po čtvrté v zápase Nikita Khrolenok, který tak zvýšil na 4:2. Velim už na tuto branku nedokázala do konce zápasu odpovědět a tak ztratila nejen dvoubrankové vedení, které získala v prvních 17 minutách zápasu, ale i tři body, které mohou být klíčové v boji o titul, protože dala šanci Dobrovici dotáhnout se na první místo.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - L. Novák [-] , K. Nazarenko [-] (83. L. Obermajer [-] ) , N. Khrolenok [-] (90. O. Wachsmann [-] ) , Š. Těžký [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] (64. D. Dvořák [-] ) , M. Matoušek [-] , A. Lanc [-] , V. Makarchuk [-] , L. Jakobovský [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - O. Vokřál [-] , J. Dudek [-] , D. Záhora [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] , T. Kmoch [-] (83. J. Věříš [-] ) , O. Kosina [-] , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] (46. T. Němec [-] ) , J. Petrů [-]

ŽK: 80. V. Makarchuk , 89. D. Dvořák - 47. O. Vokřál , 88. J. Petrů .
Hráči zápasu: N. Khrolenok .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Vlk Miroslav - LOUDA Tomáš, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: remíza

PFA "A" mají před sebou volný víkend a jejich širší kádr doplní "B" mužstvo, navíc Jakub Hromádka nabírá jeho pověstnou střeleckou formu. Čtyři vítězná utkání v řadě a pouze jedena obdržená branka, to vše jsou důvody, proč věřím, že Hvozdnice doma Velim o body obere.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza