Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Sokolu Nespeky vsítili 5 branek soupeři z Poděbrad


Branky


45. O. Martínek , 66. R. Herzán - 20. O. Hněvsa (vl.) , 28. R. Vojkůvka , 39. O. Komárek , 57. M. Večera , 69. D. Pešta
6

Hráči Sokolu Nespeky v posledních dvou zápasech dokázali porazit Poříčí nad Sázavou a Hřebeč. Hráči Poděbrad šli do zápasu po výhrře nad rezervou Českého Brodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka zařídila vedení hostujícího celku

Domácí byli v začátku utkání o něco lepším týmem. Už v páté minutě se hnali do zakončení z pravé strany, ale hostující brankář Drážek vyběhl včas a zamezil domácím skórovat. V 10. minutě znovu hrozili domácí z pravé strany, ale střela těsně minula levou tyčku brankáře Drážka. První branka zápasu padla ve 20. minutě, kdy po centru z pravé strany si do vlastní branky srazil míč domácí Ondřej Hněvsa a Sokol Nespeky tak šel do vedení 0:1. Domácí hráči po vlastní brance zatlačili na Nespeky, ale jejich tlak neznamenal vyrovnávací branku. Naopak hosté šli ve 28. minutě do dvoubrankého vedení 0:2. Prosadil se Roman Vojkůvka poté, co hosté vystihli špatnou rozehrávku domácího brankáře a střelec branky už neměl složitou práci. Domácí pravé strana hrozila gólem, ale ani do třetice se to domácím nepovedlo. Znovu platilo pravidlo nedáš dostaneš. Na druhé straně hřiště rozehrávali hosté rohový kop a ve 39. minutě přidal na 0:3 Oldřich Komárek. Domácím se přeci jen povedlo snížit do konce první půle na 1:3, když se v závěru prvního poločasu gólově prosadil Ondřej Martínek. Ve 45. minutě přišla série centrů do hostujícího vápna a hráči Sokolu Nespeky nedokázali odvrátit míč do bezpečí a právě Martínek ho umístil do sítě.

Další tři branky v druhé půli

Domácí i přes slušný výkon z prvního poločasu ztráceli na Nespeky 2 branky. Hned z první akce druhého poločasu hrozili hosté, když zakončovali po centru z pravé strany na zadní tyč, míč však branku minul. Hosté byli lepším týmem v druhém poločase a potvrdili to i brankou z 57. minuty,kdy krásně po levé straně obešel hostující záložník 2 protihráče a následně našel před brankou spoluhráče, který míč z malého vápna jen umisťoval do branky. Střelcem branky na 1:4 byl Marek Večera. Poděbradští však zápas nevzdali a znovu se jim podařilo snížit. Tentokrát po dlouhém nákopu se k míči dostal Aleksandr Bora a z levé strany poslal přihrávku do vápna, kde našel zcela osamoceného spoluhráče Romana Herzána a ten v 66. minutě vstřelil na 2:4. Hosté však nedpoustili, aby se jim zápas vymkl z rukou. V 69. minutě přidali totiž hosté další branku, na konečných 2:5. Trefil se David Pešta poté, co mu připravil zpětnou přihrávku z pravé strany Milosalv Klauz. Hosté tak nedopustili další snížení a zvítězili vysoko 2:5. 



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , O. Soukup [-] (63. J. Suchánek [-] ) , D. Havránek [-] (76. M. Brabec [-] ) , R. Herzán [-] , M. Novák [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (83. Z. Orestis [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , A. Konopisky [-] , R. Vojkůvka [-] (64. D. Pešta [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] , L. Hronek [-] (46. M. Burian [-] ) , O. Komárek [-] , M. Večera [-] (83. M. Kučaba [-] )

ŽK: 26. D. Havránek , 40. R. Herzán - 76. M. Večera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polák Jiří - VOTAVA Pavel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Důrazný styl domácích mužstvu Nespek chutnat nebude.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích