3:3
(2:0)
48. M. Pužík
70. J. Vampola (vl.)
89. M. Pužík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pužík vyrovnal na 3:3 v 89. minutě v zápase Kosoř - Komárov


Branky


4. M. Bícha , 13. D. Bujnovský , 83. M. Bícha (p.) - 48. M. Pužík , 70. J. Vampola (vl.) , 89. M. Pužík
6

Kosoř si poradila s Lysou nad Labem v posledním zápase vysoko 1:6 a naladili se tak na další zápas proti Komárovu. Komárov naopak v posledním zápase ztratil body doma proti Polabanu Nymburk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bícha poslal domácí do rychlého vedení

Domácím se povedl vstup do zápasu o něco lépe. Po ztrátě míče Komárova na polovině hřiště byl vyslán střelec domácích Mikuláš Bícha a poslal Kosoř do rychlého vedení 1:0 už ve 4. minutě. Netrvalo dlouho a ve 13. minutě už domácí vedli o dvě branky. Na 2:0 se trefil David Bujnovský, který dobře zavíral zadní tyč a míč se k němu dostal po rohovém kopu. Domácí tak získali celkem rychlé dvoubrankové vedení, na které se hostujícímu Komárovu nepovedlo do konce první půle odpovědět a tak pokračovalo jejich trápení z minulého kola. Po první pětačtyřicetiminutovce tak mohli být spokojenější domácí fotbalisté, kteří šli do šaten s dvougólovým polštářem. 

Pužík zachránil bod pro Komárov

Hosté si z prvního poločasu odnesli dvougólové manko, které se snažili smazat v poločase druhém. Nečekalo je však nic jednoduchého. Domácí Kosoř hrála dobře a navíc narozdíl od hostujícího celku i střilela góly. To však změnil po změně stran Michal Pužík, který snížil na 2:1 ve 48. minutě. Trefil se krásnou brankou z volného přímého kopu. Na jeho střelu z dálky byl domácí brankář Vít Blahovec krátký. Hosté se tak dostali zpět na dostřel a šli si pro vyrovnání. To se jim povedlo a v 70. minutě srovnal Komárov na 2:2. Vlastní branku si vstřelil Jindřich Vampola. Domácím se však povedlo získat zpět ztracené vedení. V 83. minutě byl totiž nařízen pokutový kop, který si vzal na starosti Mikuláš Bícha a vstřelil svou druhou branku v utkání, tentokrát na 3:2. V úplném závěru utkání však Komárov dokázal zmobilizovat poslední síly a vyrovnat na 3:3Michal Pužík vstřelil v 89. minutě svou druhou branku v utkání. A znovu to byla velmi povedená branka a opět z volného přímého kopu. Tentokrát z levé strany metr za rohem pokutového území. Domácí nedokázali udržet vedení a zápas tak skončil remízou. 



Sestavy


Kosoř
V. Blahovec [-] - D. Bujnovský [-] , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (80. N. Kaliský [-] ) , M. Bícha [-] (90. M. Šerák [-] ) , M. Nehoda [-] , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , J. Vampola [-] , M. Brož [-]

FK Komárov
L. Altman [-] - M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Bežó [-] (46. P. Štych [-] ) - A. Vokáč [-] (63. D. Klimeš [-] ) , V. Komínek [-] , M. Pužík [-] - J. Mojdl [-] , K. Vajs [-] (67. T. Srp [-] ) , A. Vokáč [-]

ŽK: 32. T. Vladyka , 38. M. Bícha , 89. N. Kaliský , 90. M. Černý - 49. A. Vokáč .
Hráči zápasu: M. Pužík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pudil Václav - BABÁK Jan, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Ondřej Drobný
Tip experta: výhra hostů

Komárov potvrdí své kvality a zvítězí i ve venkovním utkání.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza