Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roman Vojkůvka vstřelil hattrick a Nespeky si připsali povinné tři body v souboji s Lhotou


Branky


6

Lhota po osmi zápasech bez bodu dokázala bodovat v minulém kole s rezervou Českého Brodu po remíze 2:2. Nespeky v minulém kole klopýtly a remízovali 3:3 v zápase, kde jejich soupeřem byl tým AFK Tuchlovice. Hosté však i přes to byli favority na vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maršoun poslal hosty do vedení

První poločas nepřinesl velké množství šancí ani na jedné straně. Přesto však jeden gól v prvním poločase padnul. Postarali se o to hráči hostujícího týmu. V 19. minutě našel Romana Vojkůvku dlouhým míčem Jakub Bredler. Vojkůvka přesně centroval na zadní tyč, kde byl připravený na skórování Lukáš Maršoun a proměnil svou šanci na stav 0:1. Hosté měli možnost navýšit své vedení ve 30. minutě, kdy Josef Petlička zakončoval po vydařeném sólovém průniku, ale ve skórování mu zabránil domácí brankář Jan Kovařík. Do prvního poločasu se tak už skóre neměnilo a tak hosté odcházeli do šaten s jednobrankovým vedením. 

Hattrick v druhém poločase

Do druhého poločasu nastupovali hráči domáciho celku s jednobrankovým mankem. To však dokázali stáhnout a vyrovnat na 1:157. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil střelou na zadní tyč Tomáš Vaněk a dal tak domácím šanci sebrat z tohoto zápasu alespoň bod. Zbytek zápasu byl však v režii hostujícího Romana Vojkůvky. Prvně poslal svůj tým do vedení 1:2, když ho vyslal v 66. minutě Josef Petlička a Vojkůvka vrátil hostujícmu celku vedení. Následně se mu podařilo zvýšit na 1:3, když ho vyslal Lukáš Maršoun a Vujkůvka zakončil střelou pod vybíhajícího brankáře. A do třetice všeho dobrého zkompletoval hattrick v 82. minutě, když hosté využili chyby v rozherávce domácích a Petlička připravil střelci hattricku míč do pozice odkud se nemohl mýlit a přidal na konečných 1:4. Hosté tak zvítězili a velkou část zásluhy měl právě střelec hattricku Roman Vojkůvka. 



Sestavy


SK Lhota
J. Kovařík [-] - J. Zíka [-] , Š. Kárník [-] (75. J. Roubal [-] ) , T. Vaněk [-] , J. Štoncner [-] , F. Adam [-] , J. Abrham [-] (75. D. Timighe [-] ) , F. Sedláček [-] , E. Adjei [-] , D. Danylych [-] , O. Čermák [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , L. Rublič [-] , R. Vojkůvka [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , M. Burian [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-] , M. Večera [-] (73. Š. Hamajda [-] )

ŽK: 45. O. Čermák , 50. D. Danylych , 85. F. Sedláček - 51. L. Hronek .
Hráči zápasu: R. Vojkůvka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÍCH Patrik - VLACHÝ Michal, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Jan Činoveský

Expert: Petr Plaček
Tip experta: výhra hostů

Nespeky nezaváhají a budou pokračovat v bodové šnůře.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů