3:1
(3:1)
11. P. Koiš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydařený začátek zápasu přinesl Mladcové první plný bodový zisk v nové sezóně


Branky


8. P. Koiš , 17. M. Dlabač , 24. P. Koiš - 11. P. Koiš (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třetím kole I.A tř. sk. B se utkaly týmy Mladcové a Březolup. Obě mužstva zatím čekaly po nevýrazných výkonech na plný bodový zisk v nové sézoně. V zápase, kde dominovali po celý zápas domácí se díky dobrému začátku z plného bodového zisku radoval tým Mladcové.

Hned od začátku se hosté z Březolup museli cítit jako na střelnici

Hned ve druhé minutě měl šanci domácí Beránek a po následném rohu hlavičkoval těsně vedle Julina. O pět minut později pálil nebezpečně křížnou střelou  Lebánek a v osmé minutě šli po dalším rohu do vedení domácí, když přesně hlavičkoval Koiš. Hosté však brzy nato dokázali srovnat také po rohovém kopu. Domácí však soupeři opět výsledkově odskočili. Nejprve zužitkoval trestný kop Beránka hlavou Dlabač. Zanedlouho přidal po narážečce svou druhou branku v utkání Koiš. V sedmadvacáté minutě vysunul domácí Beránek Vaňka, ten ale po zasekávačce nevystřelil dostatečně razantně a přesně. Tentýž hráč o sedm minut později kličkoval v pokutovém území, ale nedokázal už pořádně zakončit. V šestatřicáté minutě se připomnělo i hostující mužstvo, kdy trefil tyč po krásné střele tyč. V devětatřicáté minutě se ve vápně uvolnil Vaněk, ale střílel těsně nad. Chvíli před přestávkou unikl po pravé straně Kahaja a po jeho centru hlavičku Juliny vyhlavičkovával z branky hostující hráč. Do šaten odcházeli za stavu 3:1 spokojenější domácí hráči.

Ve druhém poločase si už domácí důležité tři body pohlídali

Ve druhé půli už pohledných momentů před oběma brankami ubylo. Hned zkraje se ocitl v šanci hostující Kukla, ale domácí brankář Černý jeho pokus kryl. Na druhé straně zakončení střídajícího Slobodiana zblokovala obrana Březolup. V době, kdy zápas dostával do své poslední čtvrtiny střílel dvakrát nebezpečně domácí Julina, ale nejprve mířil nad a jeho druhý pokus vyrazil gólman na roh. V 79.minutě vysunul domácí  Vaněk Kahaju a ten v jasné šanci nastřelil tyč. O minutu později hlavičkoval po rohové kopu nepřesně Brhel. Ještě v poslední minutě mířil Vaněk těsně vedle a následně rozhodčí Konečný zápas, ve kterém domácí zaslouženě získali tři body, ukončil.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Radek Klepal - sekretář oddílu: Naše mužstvo potřebovalo konečně naplno bodovat a po dobrém a bojovném výkonu se nám to i podařilo.

SK Březolupy
Marcel Drga - obránce: Začátek nové sezóny nám nevychází stejně, jako dnešní zápas. Snad to bude lepší v dalším domácím zápase.



Sestavy


FK Mladcová
M. Černý [-] - J. Beránek [-] (68. J. Zapletal [-] ) , D. Vaněk [-] , M. Lebánek [-] (46. R. Slobodian [-] ) , P. Koiš [-] , Z. Julina [-] , D. Kahaja [-] , L. Hruška [-] , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-] , P. Kurtin [-] (85. T. Mackovík [-] )

SK Březolupy
A. Boček [-] - M. Drga [-] , R. Pavlík [-] , T. Stašek [-] (20. D. Hrabec [-] ) , F. Palčík [-] , V. Johaník [-] , P. Burša [-] , M. Kukla [-] , P. Kundrt [-] , R. Jevický [-] , I. Hrbáček [-] (84. P. Hromeček [-] )

Místo: Mladcová. Počet diváků: 145. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - VESELSKÝ Roman, KARLÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.