0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká marodka Poděbrady nezastavila


Branky


1
První jarní utkání, které po dlouhé neoblíbené zimní přípravě odehráli poděbradští na půdě Divišova s přehledem zvítězili.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní začátek

Začátek zápasu byl velmi opatrný, bylo vidět spoustu nepřesností a to díky nepříliš dobré kvalitě hrací plochy. Hráči Slovanu byli nebezpeční především po stranách avšak z žádných centrů nedokázali využit a přetavit v gól. Domácí Jawa měla pouze jednu šanci, kterou trestuhodně zahodili a přestřelili i ochrannou síť.

Viditelné zlepšení Slovanu

Hosté vstoupili aktivněji do druhého poločasu a především po centrech z křídelních prostorů dokázali dát téměř totožné první dva goly, které vstřelil Martin Pacovský. Divišov po dvou rychle obdržených gólech byli jako opaření a do konce zápasu se už nedostali do žádné šance a pouze nakopávali dlouhé míče, se kterými si obrana hostů dokázala poradit. Navíc za Poděbrady přidal třetí pojišťovací branku Riesz a bylo po zápase.

 


Ohlasy k zápasu



SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: Je to důležité vítězství, ale soupeř byl slaboučký, bylo to povinné vítězství. Jsem rád, že jsme dokázali nahradit velmi početnou marodku. Zároveň musím pochválit za výkon nové posily – Říhu a Riesze, kteří se podíleli na gólech.



Sestavy


TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - J. Blažíček [-] (75. F. Šmíd [-] ) , M. Vašírovský [-] (66. L. Rozsypal [-] ) , J. Vondrák [-] , P. Srb [-] (84. P. Campodonico [-] ) , Z. Janovský [-] , M. Lehán [-] , J. Zahradníček [-] , M. Hanuš [-] , T. Babický [-] , L. Krňanský [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - F. Říha [-] , J. Riesz [-] , M. Pacovský [-] (81. M. Severa [-] ) , O. Sezima [-] (77. M. Lovětinský [-] ) , N. Ber [-] , J. Bernard [-] , P. Štěpánek [-] , J. Borovička [-] , J. Havrda [-] , C. Hran [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: NELIBA Vladislav - HÁJEK Lukáš, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Lukáš Novák
Tip experta: remíza

Oba týmy toho v přípravě moc nenahráli. Divišov hraje nepříjemný fotbal a bojuje až do konce, myslím že jim to bude stačit na remízu 2:2.