0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbradský Sekera seknul v Bousově a zařídil svému týmu tři body


Branky


5

Dolní Bousov přivítal ve 23.kole rozjetý Slovan Poděbrady, který v minulém kole porazil Pšovku a tento víkend chtěl natáhnout šňůru deseti zápasů bez prohry. Bousov po předchozí výhře v Zárybych měl zálusk na přerušení sérii Slovanu, proto souboj vybízel k zajímavému utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší, přesto prohrávali

V úvodu zápasu mohli domácí do vedení, když na centr Bělíka naběhl Šolc, ale míč se mu nepodařilo nasměřovat do branky. Poté zahrozili hosté, ale domácí brankář Sýkora svůj tým podržel. V 26.minutě se ocitl po centru Stejskala v šanci Horák, ale jeho hlavička mířila vedle. Hosté po dlouhém vhazování do vápna neuhlídali Sekeru a ten prostřelil Sýkoru. Za necelých 5 minut mohlo být srovnáno, Šolc běžel sám na branku, ale Hadvičák byl proti a vytlačil jeho střelu na roh. Krátce před koncem prvního poločas se objevil v podobné situaci Bělík, ale dopadl jako jeho spoluhráč Šolc.

Domácí přidali

Druhý poločas domácí hru ještě zrychlili a dostali hosty pod ještě větší tlak. Po rohovém kopu hlavičkoval Ježek nad, poté hostující brankář ještě kryl střelu Honce. V závěrečné desetiminutovce domácí otevřeli hru ve snaze vyrovnat a hostům se tak otevřela okénka. Jejich obě šance, ale kryl Sýkora a tak hosté odjeli z Bousova nejtěsnějším možným výsledek.



Ohlasy k zápasu



SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: My jsme nastoupili bez útočníků, neměli jsme Jiráně ani Mageru. Nastoupit musel lehce zraněný Pacovský. Moč míčů jsme vepředu neudrželi, ale uhráli jsme to a naše série pokračuje.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] (46. T. Šolc [-] ) , M. Horák [-] , P. Vynikal [-] , P. Ježek [-] (85. O. Klíma [-] ) - J. Stejskal [-] , A. Pavliš [-] , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] - J. Šolc [-] , M. Falta [-] (54. D. Rejzek [-] )

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - P. Štěpánek [-] , M. Pacovský [-] (57. C. Hran [-] ) , M. Švára [-] , M. Lovětinský [-] (71. N. Ber [-] ) , J. Borovička [-] , J. Sekera [-] (90. O. Sezima [-] ) , J. Havrda [-] , J. Riesz [-] , J. Bernard [-] , F. Říha [-]

ŽK: 82. P. Ježek , 90. J. Šolc - 72. P. Štěpánek , 90. J. Havrda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pejša Tomáš - STÁDNÍK Vladimír, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: výhra domácích

Poděbrady jsou velmi kvalitní soupeř, jsou favoritem, ale věřím v naše vítězství.

Tip: výhra hostů