Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jiří Novotný svým prvním gólem za Kralupy pomohl svému týmu k vítězství na půdě Byšic


4

Vedoucí Kralupy přijely do Byšic. Těm dnes chyběli tři hráči, kvůli červeným kartám z minulého kola. I Kralupy byly oslabeny. Nemohl nastoupit útočník Junek a kvůli slovní dohodě obou klubů ani v posledních zápasech skvěle hrající Zdržálek. Hosté si však s absencemi poradili lépe než domácí a v Byšicích rozhodli během úvodních patnácti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky hostů a první gól Novotného

Od úvodního hvizdu byly lepší Kralupy. Svoji převahu přetavily v gól hned ve 2. minutě utkání. Po rohovém kopu poslal hosty do vedení stoper Víteček.

 

Neuběhlo ani pět minut a Kralupy vedly již o dvě branky. Po centru Novotného a přiklepnutí Weinera se v těžké pozici dokázal prosadit Jakub Matějček.

 

Ve 12. minutě to bylo už 3:0. Na centr z rohového kopu si skvěle naběhl Jiří Novotný a hlavou na přední tyč uklidil balón do branky. Legenda pražské Sparty tak vstřelila svůj první gól za Kralupy.

 

Hosté neměli dost a v 15. minutě vedli již o čtyři branky. Po chybě domácích se z úhlu prosadil David Weiner.

 

Od čtvrtého gólu Kralup se hra vyrovnala.

 

Poměrně nevídanou situaci přinesla 19. minuta. Jiří Novotný dával pod tlakem z půlky hřiště malou domů a nepozorný Šídlo chytil balón do ruky. Domácí tak kopali přímý kop z úrovně penalty, který však využít nedokázali.

 

Poté se dlouho nic nedělo, vyložené šance nepřicházely, hra byla poměrně vyrovnaná. Kralupy se samozřejmě vzhledem ke svému náskoku nikam nehrnuly.

 

Úvodní dějství uzavřela povedená rána hostujícího Kouby, která skončila na tyči.

 

Hráči tak odcházeli do kabin za rozhodnutého stavu 4:0 pro Kralupy.

Kosmetická úprava Gabča a návrat kralupského Maříka

Druhý poločas otevřela snižující branka v podání Josefa Gabča. Domácí útočník se po povedené individuální akci ocitl tváří v tvář gólmanu Šídlovi a míč pohodlně uklidil do branky.

 

Poté měly Byšice další příležitost. Martin Priatka ale hostujícího brankáře překonat nedokázal.

 

Hra se poté vyrovnala, Kralupy už Byšice k nějakým větším příležitostem nepustily a utkání se spíše dohrávalo.

 

Za zmínku však ještě stojí návrat Stanislava Maříka, který v 80. minutě nahradil jednogólového Matějčka. Kralupský útočník se na hřiště vrátil po dlouhé pauze kvůli zranění.

 

Kralupy tak zvítězily na horké půdě v Byšicích výsledkem 4:1 a udělaly další velký krok k postupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Daniel Hnízdil: Náš špatný vstup do utkání rozhodl o výhře hostů. Veliký podíl na naší prohře má mnou špatně zvolená sestava a taktika. Soupeři samozřejmě gratuluji k vítězství.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Utkání v Byšicích mi připomínalo utkání v Kosmonosech, kde jsme také měli drtivý nástup, ale svoje šance jsme neproměnili. V Byšicích se nám to povedlo a v 15. minutě jsme vedli 0:4. Od té doby se hra vyrovnala a nehrál se moc pohledný fotbal. V naší situaci už ale nehrajeme na krásu, nýbrž na body a ty se nám podařilo přivézt. Celé jaro řešíme problém, že do zápasu vstoupíme maximálně připraveni a na začátku utkání dominujeme. Po vstupu do druhé půle jsme ale snad nejhorším týmem v soutěži a to se bohužel potvrdilo i v tomto utkání. Soupeř snížil na 1:4 a neproměnil další velkou šanci. Poté už se hra opět vyrovnala a víceméně se utkání dohrávalo.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
O. Žák [-] - P. Šuba [-] (20. J. Majzler [-] ) , P. Svačina [-] , J. Prieložný [-] , R. Vlček [-] (80. J. Šteiner [-] ) , D. Dzimko [-] , J. Taran [-] (18. M. Priatka [-] ) , M. Zrnič [-] (27. I. Tumbas [-] ) , P. Novotný [-] (71. P. Holina [-] ) , J. Gabčo [-] , K. Kmeťo [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - Z. Kouba [-] , J. Víteček [-] , M. Řenč [-] , R. Culek [-] - M. Houška [-] , D. Hemr [-] (38. M. Uhlíř [-] ) , J. Novotný [-] , J. Kulhavý [-] (73. M. Novák [-] ) , D. Weiner [-] (61. J. Polák [-] ) - J. Matějček [-] (80. S. Mařík [-] )

ŽK: 56. I. Tumbas , 70. D. Dzimko - 56. Z. Kouba .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Řičica Jiří - SVOBODA Richard, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Prejsa
Tip experta: výhra domácích

Těžký tip. Na jaře naše forma není ideální, každopádně doma se nám daří a budu doufat, že soupeře potrápíme, a ještě lépe, že zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů