FOTO: Velký Borek se díky výhře nad Holubicemi dostal z posledního místa tabulky!


Branky


5

25. kolo přineslo také souboj dvou týmů ze spodu tabulky, kdy fotbalisté Holubic přijeli na horkou půdu do Velkého Borku. Tomu se na domácím hřišti v jarní části sezóny poměrně daří, jelikož zde dokázal své soupeře pokořit celkem třikrát z pěti případů. Výjimkou nebylo ani dnešní utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Utkání bylo od začátku poměrně vyrovnané.

 

Skóre mohli po chvíli hry otevřít hosté, Jiří Valtr však po skvělé individuální akci z úrovně penalty branku přestřelil.

 

O pár minut později přišel pro Holubice za tuto nevyužitou šanci trest v podání inkasovaného gólu. Z rohového kopu se hlavou parádně trefil Jaroslav Jindřich. Ve 24. minutě tak domácí vedli 1:0.

 

Velkoborecké vstřelená branka nakopla a šancí na jejich straně začalo přibývat. Jednu z nich neproměnil Jaroslav Kováč, před kterým byla odkrytá branka. Domácí fotbalista ale netrefil balón ideálně, a poločasové skóre tak zůstalo 1:0.

 

Domácí rozhodli o vítězství

I přes to, že hosté nastoupili do druhého poločasu bez svého nejlepšího střelce Filipa Valtra, který musel střídat kvůli zranění, po chvíli dokázali vyrovnat. Střelu jednoho z holubických fotbalistů vyrazil domácí gólman Lukáš Procházka, na dorážku Jiřího Valtra byl už ale krátký. V 57. minutě tak bylo srovnáno na 1:1.

 

Remízové skóre nevydrželo ani deset minut a Velký Borek se znovu dostal do vedení. Po centru Jaroslava Kováče vystřihl nůžky Filip Lamač a parádním způsobem vrátil svému týmu vedení.

 

Po chvíli mohli domácí odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek. Michal Junek potáhl balón po lajně a přihrál do vápna na kapitána Pavla Jeřábka, ten však hostujícího brankáře neprostřelil. Z následné dorážky se neprosadil ani autor krásné druhé branky Velkého Borku Filip Lamač.

 

Domácí fotbalisty to ale mrzet nemuselo, jelikož se v 79. minutě skóre přece jen měnilo. Miroslav Mihalík dostal pěkný balón za obranu a hostujícího Heimratha mazácky přehodil. Velký Borek tak vedl 3:1.

 

V závěru stanovil konečný výsledek utkání na 4:1 kapitán Pavel Jeřábek, který se prosadil také po přihrávce za obranu, kdy propálil vše, co mu stálo v cestě.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Kdyby hosté za stavu 0:0 proměnili svou tutovku, mohlo se to vyvíjet úplně jiným způsobem. Jinak si ale myslím, že jsme byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Ještě bych chtěl pochválit rozhodčí. Oproti minulému týdnu, kdy jsem rozhodčí kritizoval, bych je tentokrát chtěl pochválit. Utkání zvládli velice dobře.

TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Opět se potvrdilo, že naší slabinou jsou standardní situace. Dnes jsme opět dostali vedoucí gól z rohového kopu. I přesto, že jsme poté srovnali, tak jsme určitými chybami a nedůsledností soupeři dovolili se dostat do vysokého vedení.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2022 11:56
Hodnocení zápasu
31. 5. 2022 11:58
U Davida má být 5, u Lukáše 8, překlep....

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Víteček
Tip experta: výhra domácích

Souboj posledního s dvanáctým týmem tabulky lépe zvládnou domácí.

Tip: výhra hostů