FOTO: První venkovní výhra v sezóně, Velký Borek vyloupil Bakov!


Branky


7

Velký Borek má na jaře, oproti podzimní části sezóny, skvělou formu. Z deseti utkáních dokázal získat celkem třináct bodů, což je zhruba dvakrát tolik jako za celý podzim. Jeho dnešnímu soupeři z Bakova se naopak v posledních zápasech příliš nedaří. Nepočítáme-li výhru v Líbeznicích, svěřenci Jaroslava Kamenického zvítězili naposledy 16. dubna proti Libčicím. I přesto však byli v dnešním utkání jasnými favority, což se ale nepotvrdilo na hřišti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Utkání bylo od začátku poměrně opatrné a příliš šancí k vidění nebylo. Menší převahu však měli borci z Velkého Borku.

 

Tu dokázali ve 21. minutě přetavit ve vedoucí gól. Ze standardní situace poslal do vápna povedený centr Lukáš Randák a domácí striker Lamač přesnou hlavičkou poslal hosty do vedení.

 

Poté převzali iniciativu domácí, kteří si ale moc příležitostí vypracovat nedokázali. Vyrovnat mohl z ojedinělé šance Boško, když chtěl ale zakončit do odkryté branky, balón se mu zamotal pod nohama a hostující obránci šanci uhasili odkopem.

 

První půle tak skončila nepříznivě pro papírového favorita, který po pětačtyřiceti minutách prohrával s Velkým Borkem 0:1.

 

Domácí vyrovnat nedokázali

Od začátku druhé půle měli převahu bakovští fotbalisté a hosté hrozili jen z občasných brejků. Domácím se ale nedařilo dostávat do šancí, stejně, jako tomu bylo v prvním poločase. Většina střeleckých pokusů skončila zblokováním velkoboreckých obránců.

 

V 80. minutě měl Bakov blízko k vyrovnání. Střelu po povedené hlavičce mířící do branky ale na poslední chvíli vyhlavičkoval mimo tři tyče jeden z obránců Velkého Borku.

 

V závěru mohl hostujícímu celku pojistit vítězství Miroslav Mihalík, jeho střela však skončila na břevně.

 

V Bakově se tak zrodilo překvapení a Velký Borek po výhře 1:0 odjíždí domů se všemi třemi body.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Vyhrál šťastnější a bojovnější tým, který na hřišti nechal všechno. My jsme si nezasloužili vyhrát, naši kluci neodevzdali ani třicet procent ze svého výkonu, který pravidelně podávají v ostatních zápasech.

SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Musím říct, že na to, v jaké sestavě jsme do Bakova jeli, musím před kluky smeknout, šli na dno svých fyzických sil. Bál jsem se, abychom domů neodjížděli s ostudou. Tohle jsem vůbec nečekal.



Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 6. 2022 15:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jiří Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Podle postavení v tabulce je Bakov jasný favorit a myslím si, že na domácí půdě nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích