4:1
(2:1)
18. M. Pšenčík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků zvítězil Prlov


Branky


20. P. Fila , 34. V. Františák (p.) , 57. V. Františák , 61. P. Fila - 18. M. Pšenčík (p.)
0

V souboji nováčků přivítal Prlov na svém trávníku Vizovice. Domácí hrají v posledních kolech velice dobrý fotbal, díky kterému začínají pravidelně bodovat. V minulém kole však Prlov prohrál v Kateřinicích, a proto chtěl v neděli zvítězit. Hosté z Vizovic naposled zvítězili v 5. kole, a tak měli také o motivaci postaráno. Prlov nakonec zaslouženě zvítězil 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy proměnily po jedné penaltě

Partyzán do utkání vstoupil aktivněji, v úvodních deseti minutách si vytvořil dvě velké šance, ale Špaček v brance Vizovic zůstal nepřekonán. Paradoxně šli nakonec do vedení hosté. Po faulu ve vápně se k pokutovému kopu postavil Michal Pšenčík, jenž nedal Zvonkovi šanci – 0:1. Prlov si však z vedení hostů nic nedělal a ještě do konce první půle nepříznivý vývoj otočil. Ve 20. minutě vyrovnal Patrik Fila, kterého o čtvrthodinu později následoval z penaltového puntíku Václav Františák – 2:1. Obě penalty byly nařízeny po jasných faulech, rozhodčí oba inkriminované zákroky posoudil správně. 

Fila s Františákem nepřipustili drama

Druhý poločas začaly aktivněji Vizovice, které chtěly něco udělat s nepříznivým výsledkem. Hosté se snažili, ale byl to Prlov, který uťal naděje hostí brankou Václava Fiuráška z brejku – 3:1. O necelé čtyři minuty později Prlov definitivně rozhodl, když se tentokrát hlavou do střeleckých statistik zapsal Patrik Fila – 4:1. Hosté už se na nic nezmohli, a tak Partyzán zaslouženě dovedl utkání do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - záložník: "Celý zápas jsme byli lepší a nakonec jsme zaslouženě zvítězili. Rozhodčí oba penaltové zákroky posoudil správně. "




Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Sochora [-] , F. Trlica [-] , O. Sláčík [-] , P. Šťastný [-] - V. Juráň [-] , B. Zicha [-] , P. Novosad [-] , P. Fila [-] - J. Hajda [-] , V. Františák [-]


ŽK: 40. F. Trlica , 62. O. Sláčík , 75. V. Františák - 8. J. Fuksa , 59. R. Mikeska .
Hráči zápasu: R. Zvonek , P. Fila , V. Františák .
Místo: Prlov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.