3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota i v desíti dominovala


Branky


0

Lhotu u Vsetína čekal v rámci 9. kola celek z Hrachovce. Domácí tým chtěl dobře zareagovat na těsnou prohru 2:1 z minulého kola na Prostřední Bečvě a nakonec se mu to náramně podařilo. I v desíti totiž hrál dobrý fotbal a i díky gólu Zgarby z vlastní poloviny nakonec zvítězil jednoznačně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli bleskový start do zápasu

Do branky hostí se po krátké odmlce vrátil zkušený gólman Vladimír Vaigl, tudíž se mohl kapitán Brázdil opět vrátit do obranné řady. Lhota však do utkání vstoupila přímo snově, vypracovala si obrovský tlak, ze kterého hned v úvodu rezultovala první branka utkání, střelou do šibenice se totiž prosadil Jan Doležel – 1:0. Domácí mužstvo po vstřelené brance mírně polevilo a nechávalo hrát hosty. Hrachovec se dostal ke třem gólovým příležitostem, ale ani jednou nedokázal překonat brankáře Špalka. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Zgarba překonal Vaigla střelou z vlastní poloviny

Druhý poločas výrazně ovlivnila 57. minuta, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen domácí forvard Ondřej Lukáč. Paradoxně však hra v oslabení domácímu celku pomohla. Lhota byla lepší a nakonec se dočkala druhého gólu. Daniel Zgarba si na vlastní polovině všiml vyběhnutého brankáře Vaigla a dalekonosnou střelou zvýšil na 2:0. Tento gól by rozhodně měl kandidovat na nejlepší gól sezony. Lhota mohla i v desíti přidat třetí branku, Zeťák byl ve vápně faulován Vaiglem, ale Jan Doležel nařízený pokutový kop neproměnil. Přesto se Lhota dostala do tříbrankového trháku, Jan Doležel dostal z levé strany pas na střed, odkud se prokličkoval až k brance a střelou podél brankáře zvýšil na 3:0. Hrachovec vůbec nedokázal využít početní převahy a ve Lhotě prohrál rozdílem třídy. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "V prvních deseti minutách jsme měli obrovský tlak a také jsme se dostali do vedení. Poté jsme mírně polevili. V druhém poločase byl vyloučen Lukáč, přesto jsme však dali další dva góly. Zejména Zgarbův z vlastní poloviny stál za to. Doležel ještě neproměnil penaltu, ale před koncem to napravil gólem na 3:0."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
J. Špalek [-] (46. R. Smilek [-] ) - O. Blažek [-] (84. D. Jančina [-] ) , P. Kulhaj [-] , T. Juřica [-] , M. Karlík [-] (75. O. Zeťák [-] ) - J. Čala [-] , J. Doležel [-] , D. Zgarba [-] , I. Jakubo [-] (46. P. Orság [-] ) - D. Vráblík [-] , O. Lukáč [-]

SK Hrachovec
V. Vaigl [-] - T. Brázdil [-] , R. Vaigl [-] , J. Tvarůžek [-] (68. J. Šafář [-] ) , M. Vaigl [-] - V. Baroš [-] (88. D. Peml [-] ) , D. Varga [-] , M. Cahlík [-] (65. P. Kovář [-] ) , R. Ondroušek [-] - M. Baran [-] , T. Tureček [-]

ŽK: 40. O. Lukáč , 62. J. Čala , 65. D. Zgarba - 32. T. Brázdil , 64. T. Tureček , 82. V. Vaigl . ČK: 57. O. Lukáč .
Hráči zápasu: J. Doležel .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nuc Jiří - Teter, Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.