0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka vyválčila tři body ve Lhotě u Vsetína


Branky


0

Po slabším úvodu do sezony se začala Lhota u Vsetína dostávat do tempa, což rezultovalo ve dvě výhry z posledních dvou utkání. Domácí hráči si tentokrát chtěli vyšlápnout i na Valašskou Polanku. Fanoušci viděli vyrovnaný souboj, který nakonec skončil hubenou výhrou hostí 0:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za bezbrankového stavu

Nad 80 diváků bylo v neděli svědky velice svižného a vyrovnaného souboje. Do utkání o něco lépe vstoupila Lhota u Vsetína a ve 20. minutě mohla jít do vedení. Po rohovém kopu se do zakončení protlačil Ondřej Lukáč, ale bohužel pro Lhotu mířil pouze do břevna. Hosté z Polanky se také dostávali do pár šancí, ale ani jedna z nich nebyla příliš výrazná, to samé se dá říci o šancích domácího mužstva. První půle tak skončila bez branek. 

Utkání rozhodl Stanislav Adámek

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, jako ten první, oba celky předváděly svižný a atraktivní fotbal, ale gól ne a ne přijít. Lhota nakonec mohla jít do vedení, ale i tentokrát Polanku zachránila branková konstrukce, když Zgarba z přímého kopu opět nastřelil pouze spojnici Kolínkovy svatyně. Dalo se tak očekávat, že toto střetnutí rozhodně jediná branka. Ta přišla v 75. minutě, jeden z hráčů Polanky unikl po pravé straně, odkud nacentroval pod sebe na nabíhajícího Stanislava Adámka, který přízemní střelou překonal dosud bezchybného brankáře Špalka – 0:1. Domácí zabrali a snažili se vyrovnat, nebylo jim však přáno. Ve vyložené šanci nejprve selhal Jakubo, kterého následoval Ondřej Lukáč, ani jeden z hráčů Lhoty však nemířil přesně. Pohledné utkání tak nakonec lépe vyznělo pro Valašskou Polanku, která vybojovala cenné tři body za výhru 1:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda Lhoty u Vsetína: "Utkání bylo výborné, na úrovni. Bohužel jsme dnes nastřelili dvě břevna a po Adámkově gólu jsme už i přes pár šancí nezvládli vyrovnat. Bylo jasné, že kdo dá první gól, tak vyhraje, nakonec se to povedlo hostům."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
J. Špalek [-] - M. Karlík [-] , T. Juřica [-] , O. Blažek [-] , M. Mikuš [-] - D. Jančina [-] , J. Doležel [-] , D. Vráblík [-] , D. Zgarba [-] - O. Lukáč [-] , O. Zeťák [-] (61. I. Jakubo [-] )

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - P. Filgas [-] (70. A. Zemánek [-] ) , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] , R. Trčka [-] - L. Daněk [-] (55. P. Polanský [-] ) , D. Ondra [-] (83. M. Baran [-] ) , J. Gergela [-] , J. Novák [-] - A. Šafařík [-] (65. L. Trčka [-] ) , D. Maček [-]

ŽK: 76. D. Jančina - 31. P. Filgas , 56. P. Polanský .
Hráči zápasu: S. Adámek , J. Kolínek .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skalický Libor  - Mičkal, Badošek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.