Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko zdolalo Zašovou až na penalty


Branky


0

Velice vyrovnaný zápas se odehrával na hřišti Hutiska, kde zajížděla Zašová. Přestřelka nakonec došla až do penalt, ve kterých si lépe počínali domácí, kteří tak brali bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zašová šla do dvoubrankového vedení

Do utkání lépe vstoupilo domácí mužstvo, které šlo ve 22. minutě zaslouženě do vedení. Lukáš Fiurášek si zaběhl za obranu a překonal brankáře Andrášika - 1:0. Hosté však okamžitě vyrovnali, po chybě v obraně se do zakončení dostal Jan Pavlica, který tak ve 25. minutě srovnal skóre - 1:1. O další tři minuty šla Zašová poprvé v zápase do vedení, další chybu v obraně dokázal přetavit ve druhý gól Tomáš Vilém. Hutisko spálilo mnoho šancí, a do konce poločasu toho ještě jednou litovalo. Těsně před hvizdem totiž na 3:1 zvýšil Filip Vyvijal.

 

 

Hutisku se podařilo vyrovnat

Druhý poločas se odehrával pouze na jednu branku. Domácí se hnali za srovnáním, hosté však zároveň nebezpečně hrozili z rychlých protiútoků. Do druhého poločasu se zkušený Hutišťan Robert Křenek přesunul z pozice obránce do útoku, kde již dříve úspěšně hrával, a bylo to znát. V 53. minutě odcentroval Poledník a po skrumáži snížil na 2:3 zmiňovaný Robert Křenek. Ten samý hráč dokonce srovnal, když v 69. minutě dorazil míč do branky - 3:3. Zbylá půl hodina byla vyrovnaná, obě mužstva si vypracovala šance, ale další gól už nepadl. 

 

 

Domácí proměnili všech pět penalt

V penaltách byli úspěšnější hráči Hutiska, postupně totiž proměnili Miroslav Baroš, Roman Křenek, Lukáš Fiurášek, Marek Adamec a Robert Křenek, brankáři Hrabčákovi se ve třetí sérii podařilo pokutový kop chytnout, a tak si druhý bod na své konto připsalo Hutisko. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu Sokol Hutisko-Solanec: „Bohužel jsme ztratili vedení a do půle třikrát inkasovali. Na druhou stranu byla dobrá bojovnost, hráči se nevzdali a nakonec to dotáhli do remízy. Škoda, že jsme nedali rozhodující čtvrtý gól."




Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] , M. Kubáň [-] , R. Křenek [-] , R. Křenek [-] - L. Poruba [-] , O. Baroš [-] (46. M. Talpa [-] ) , M. Baroš [-] , T. Kozák [-] - L. Fiurášek [-] , L. Klimek [-] (77. M. Adamec [-] )

TJ Zašová
J. Andrášik [-] - J. Podzemný [-] , T. Vilém [-] , L. Škrobák [-] (46. O. Petřek [-] ) , M. Štěpán [-] - A. Maleňák [-] , J. Pavlica [-] , B. Černobila [-] , J. Telecký [-] - F. Vyvijal [-] , J. Pobořil [-] (82. M. Hrbáček [-] )

ŽK: 27. R. Křenek , 30. L. Poruba , 73. R. Křenek - 35. B. Černobila , 41. F. Vyvijal .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kýr František - Lysák, Nohavica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.