1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva otrokovické Viktorie veze z Lužkovic výhru na penalty


Branky


0

Podle fotbalových expertů se měl hrát v Lužkovicích vyrovnaný duel mezi domácím týmem a mladíky z rezervy otrokovické Viktorie a vše se také nakonec vyplnilo. Domácí tým poslal do vedení bývalý druholigový fotbalista Kroměříže a futsalový reprezentant Ivo Světlík. Za hosty kontroval ve druhé půli Mlýnek. V závěru utkání byly k vidění i dvě červené karty pro lužkovického Křepelku a hostujícího Caudra a v penaltové loterii se štěstí usmálo na otrokovický celek, který si tak připsal z duelu jeden bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužkovice poslal do vedení zkušený Ivo Světlík

Utkání začalo náporem domácích, kteří si vytvořili několik slibných šancí, které ale ty bravurně zlikvidoval brankář Viktorie Janečka. Do vedení se dostali domácí v 11. minutě, když odražený míč za hranicí velkého vápna ranou z voleje propálil Ivoš Světlík vše co mu stálo v cestě – 1:0. Hosté zahrozili ve 14. minutě, ale domácí brankář Vala střelu mířící pod břevno reflexívně vyboxoval. Znovu to byli domácí, kterým patřil první poločas, ale trestuhodně zahodili však několik tutovek. Dvakrát měl gólovou šanci Škrabal, zvláště ve 23. minutě , kdy míč po hlavičce mířící do brány, vykopl z brankové čáry obránce hostů. V závěru poločasu zahrozili i otrokovičtí mladíci, ale brankář Vala své mužstvo podržel skvělými zákroky. První půle tak skončila jednobrankovou výhrou Lužkovic, která ale byla naprosto zasloužená.

Rezervě Viktorie Otrokovice se podařilo ve druhém poločasu vyrovnat

 

Ve druhém poločase převzali iniciativu hosté a začali domácí přehrávat. Znovu se blýskl skvělými zákroky brankář Vala – nejlepší hráč domácích. V 53. minutě udeřili hosté po zaváhání obránce, vstřelil ranou z úhlu Mlýnek vyrovnávající gól – 1:1. Utkání mělo výbornou úroveň zásluhou obou celků. Domácí mohli zvýšit vedení, ale Škrabal překopl bránu a Holého průnik zlikvidoval skvěle brankář Janečka. V 82. minutě nastřelili hosté břevno, ale míč před dobíhající hráči vyboxoval Vala do bezpečí. V závěru se dost přitvrdilo a výsledkem bylo v 92. minutě vyloučení po jednom hráči z každého mužstva. Remíza v základní hrací době je však spavedlivým vyjádřením dění na hřišti, domácí režírovali hru v prvním poločasu, hosté naopak opanovali druhé dějství. Diváci se ale na hřišti v Lužkovicích určitě nenudili a viděli spoustu dramatických momentů na obou stranách a absolutorium zaslouží i oba brankáři.

 

Na penalty byli šťastnější hosté v poměru 5:6

Penaltový rozstřel vyhrála Viktoria Otrokovice B v poměru 6:5 a připsala si z tohoto utkání dva body, domácí mají jen jeden.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák, předseda: Viděli jsme pohledné fotbalové utkání s mnoha šancemi na obou stranách. V prvním poločase jsme měli blíže k vítězství my, většina druhého pak patřila hostům. Mimo Ivo Světlíka byl na naší straně mužem zápasu určitě brankář Martin Vala, který může být na své spoluhráče naštvaný hlavně při penaltovém rozstřelu. Opět jsme doplatili na neproměňování šancí v první půli. Otrokovice však byly velmi nebezpečné a myslím, že remíza po ukončení hrací doby byla spravedlivá a vzhldem k vývoji utkání si hosté bod navíc zasloužili. I když se nedá říct, že by naši kluci nebojovali, je trochu s podivem, že nejvíce bylo na hřišti vidět Ivoše, který většinu hráčů předčil nejen fotbalovostí, ale i bojovností a fyzickým nasazením.




Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - I. Světlík [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , M. Šuba [-] - V. Křepelka [-] , O. Zámorský [-] , J. Kučera [-] , J. Ronza [-] - T. Holý [-] , J. Škrabal [-]

FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - A. Skřivan [-] , A. Bahounek [-] , K. Koštial [-] , L. Juhas [-] - P. Lendler [-] , J. Kryšpín [-] , L. Gába [-] , T. Frydrych [-] , T. Kozel [-] (75. T. Caudr [-] ) - T. Mlýnek [-]

ŽK: 50. T. Holý - 25. T. Frydrych , 51. P. Lendler , 60. J. Kryšpín , 76. L. Gába , 81. T. Caudr . ČK: 90. V. Křepelka - 90. T. Caudr .
Hráči zápasu: M. Vala , I. Světlík - R. Janečka , T. Mlýnek .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku