1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová padla u rezervy Otrokovic až po penaltách


Branky


0

Fotbalisté rezervy Viktorie Otrokovice si v minulém kole otevřeli střelnici v Kostelci u Holešova a tak se čekalo, jestli si kanonádu zopakují i v duelu s nováčkem z Nevšové. Ten inkasuje navíc hodně branek, i když na druhé straně jich dokáže i hodně vstřelit. Domácí celek byl určitě běhavějším týmem, ale hosté mají ve svém středu zkušené borce Tomáše Munstera a Tomáše Zoubka, které doplňují hbití útočníci Vašek Tomšů a Petr Šoman. Pro Václava Tomšů to byl navíc pikantní souboj, neboť v dresu Viktorie před nedávnem působil. Diváci se však v zápase branky nakonec nedočkali a v penaltové loterii byli úspěšnější hráči Viktorie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým byl častěji u míče, v koncovce byli ale neškodní

Zápas se hrál v rychlém tempu, kdy domácí hrozili zejména z rychlých přechodů, vytvořili si řadu šancí, ale gólman Nevšové Zámorský byl pozorný. Nevšová se také snažila spíše z brejků ohrozit bránu domácích, kdy při jedné z šancí vytáhl střelu výborný gólman Janečka na tyčku. Poločas tak skončil smírně, diváci ale zatím mohli sledovat utkání hrané ve svižném tempu.

Utkání skončilo bezbrankovou remízou a šlo se na penalty

V druhé půli měli více ze hry domácí, často atakovali pokutové území, zahrávali řadu rohových kopů, ale vyložené šance nedokázali proměnit. Buď je výborný Zámorský zlikvidoval, nebo hosté nedokázali trefit bránu. I Nevšová si dokázala vytvořit šance ke skórování, ale gólman domácích také držel čisté konto až do konce. Nevšová remízu u silného protivníka určitě bere, domácí tým se na vlastním hřišti stále střelecky trápí.

V penaltové loterii se štěstí usmálo na hráče Viktorie

Pokutové kopy hráči Nevšové zahrávali velice laxně, kdy 3x ani netrefili bránu a dokázali proměnit pouze jednu. Domácí si tak po zásluse připsali dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Radek Gába - trenér: Nakonec jsme získali dva body, brankář hostí Zámorský u nás předvedl výborný výkon, my jsme se po střeleckém koncertu v Kostelci u Holešova znovu zadrhli...

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová - předsedkyně klubu: Snažili jsme se fyzicky náročné utkání zvládnout a držet s rychlým soupeřem krok. To se nám víceméně podařilo a uhráli cennou remízu. Ovšem co mrzí je, že hráči nezvládli pokutové kopy a odflákli je. Přestože náš gólman 2 lapil, naši hráči 3x ani netrefili bránu a to by se stávat nemělo!



Sestavy


FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - J. Gojš [-] , A. Bahounek [-] (78. T. Kozel [-] ) , T. Frydrych [-] (66. T. Caudr [-] ) , A. Skřivan [-] - V. Zach [-] , L. Křivánek [-] , J. Kryšpín [-] , P. Lendler [-] - K. Koštial [-] , J. Mlčák [-]

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - T. Juriga [-] , R. Bůžek [-] , L. Kováč [-] , R. Machač [-] (74. J. Srcháček [-] ) - J. Dubec [-] , T. Zoubek [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] (71. R. Vacula [-] ) - P. Šoman [-] (90. D. Poláček [-] ) , V. Tomšů [-]

ŽK: 52. T. Frydrych , 71. T. Caudr , 81. P. Lendler - 30. T. Zoubek .
Hráči zápasu: A. Skřivan - O. Zámorský .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mejzlík Tomáš  - Stodůlka, Karlík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku