0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice vyloupily Admiru Hulín a vezou domů všechny tři body


Branky


0

Jedno z překvapeních tohoto kola se urodilo na hřišti v Hulíně, kde zatím neporažená Admira Hulín v domácím prostředí přenechala body Tečovicím. Ty se ujaly již v úvodu utkání vedení a dlouho držely hubenou výhru. Tu stvrdily až v samotném závěru brankou střídajícího Závody. Tečovice si tak napravily reputaci po nepovedeném derby s Malenovice a ukázaly, že se s nimi musí i nadále počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tečovice se ujaly vedení už po třech minutách

Další domácí zápas začal pro Admiru velmi nešťastně, již ve 2 minutě  lehce dovolili po hrubých chybách v obraně hostům skórovat na 0:1 a z tohoto šoku se vlastně domácí celý zápas nevzpamatovali. Jejich hra postrádala myšlenku, hráči kazili přihrávky a k ohrožení hostující branky se vůbec nedostali. Hostům tak stačilo pozorně hlídat svůj náskok a hra tak byla velice neurovnaná. Jediný záblesk šance v první půli přišel ve 42 minutě, kdy se do vápna protáhl Dutkevič, ale jeho střela šla nad bránu. Poločas tak skončil zaslouženým vedením hostů 0:1.

Hosté trpělivě čekaly na svoji šanci, domácím se příliš nedařilo

Do druhé půle nahradil v útoku Podmola Horáček, přesto to útočné aktivitě moc nepomohlo. Domácí znovu hráli velice nepřesně, nakopávané balóny lehce sbírala zkušená obrana hostí. Admira si  vypracovala jen dva náznaky šancí, nejdříve jen slabě hlavičkoval ve vápně po centru Karamona Horáček, pak po narážečce ve vápně slabě střílel Dutkevič. A jak už to ve fotbale chodí, byli to hosté, kteří v 83 minutě navýšili svůj náskok, když na střelu ze 20 metrů odraženou od břevna  obrana nereagovala a tak hráč Závoda hostí ho hlavou vrátil za bezmocného Hložka. 0:2 a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
Libor Foltýn - trenér: Hosté zaslouženě dovedli zápas ke 3 bodům, naopak my jsme předvedli jeden z nejslabších výkonů poslední doby. Napravit ho můžeme v neděli, kdy zajíždíme na hřiště zatím bodově stoprocentních Příluk.

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - tenér: Jelo se do Hulina s cílem neprohrát, protože to je velmi těžký soupeř pro všechny týmy. Pomohl nám rychlý gól Frkala a potom musel hrát domácí Hulín. Takticky jsme zápas zvládli na jedničku a tři body si velmi ceníme.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - M. Jurášek [-] , Z. Prokop [-] , A. Tabara [-] , J. Šenkyřík [-] - A. Dutkevič [-] , I. Csomor [-] , M. Karamon [-] , J. Kubo [-] (70. P. Janda [-] ) - F. Kostov [-] , M. Podmol [-] (46. J. Horáček [-] )

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Balcárek [-] , J. Plachý [-] (82. J. Vopatřil [-] ) , P. Sedláček [-] - T. Řiháček [-] , D. Škarek [-] , A. Ondík [-] , V. Šnajdr [-] , R. Chudárek [-] - R. Závoda [-] , M. Frkal [-]

ŽK: 5. A. Tabara , 69. A. Dutkevič - 33. J. Plachý , 57. D. Škarek , 86. R. Závoda .
Hráči zápasu: M. Frkal , M. Křížek .
Místo: Hulín. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku