P. Lukeš 63. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když hody, tak i se třemi body. Vítězná Nivnice


Branky


63. P. Lukeš (p.)
0

Na hodovou neděli se v Nivnici střetly dva celky, které ještě na jaře hrály v 1.A třídě, ale svorně sestoupily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích gól nepřinesla

Utkání provázel citelný chlad a vítr, jenž měli hosté v první půli v zádech. Možná i proto nepustili domácí mančaft deset minut na útočnou polovinu hřiště. Převaha Novoveských však nevyústila v žádnou šanci a do hry se začali dostávat převážně hráči Nivnice. Nejprve to ve 12.minutě zkoušel po nahrávce Lukeše J.Máčalík, ale Boček ho zblízka vychytal. Ve 21.minutě po dlouhém pasu Petra Ligase centroval Libor Ligas a na konci akce byl znovu J.Máčalík, ale stoprocentní šancí pohrdl a z metru minul prázdnou branku. Ve 31.minutě byl ve slibné pozici uprostřed čáry velkého vápna L.Ligas. Nepochodil ani on, protože Boček byl u tyče včas a míč chytil. Teprve potom přišla první pěkná souhra hostí. Na jejím konci byl Zálešák a jeho výborný pokus robinzonádou zlikvidoval domácí brankář, věkem ještě dorostenec, F.Hladiš. Ve 35.minutě došlo ke vzrušení v ochozech. Domácí příznivci se domnívali, že zákrok brankáře Bočka na L.Ligase byl penaltový, ale sudí byl opačného názoru a i proto skončil první poločas bez branek. 

Proměněná penalta přinesla domácím tři body

Druhý poločas začal znovu mírnou převahou domácích a v 57.minutě přišla třetí šance J.Máčalíka. Po dlouhém autu Májka se mu však míč zapletl pod nohama a bylo po šanci. Po hodině hry skončil balon konečně v sítí, ale praporek pomezního byl nahoře a radost domácích po hlavičce P.Ligase trvala jen krátce.  V 62.minutě přišla rozhodující akce celého utkání. L.Ligas přihrál do ulice J.Máčalíkovi a toho při zpracovávání míče zasáhl do nohou Boček a tentokrát už se penalta pískala. Míč si postavil na značku Petr Lukeš a hostujícímu golmanovi nedal šanci 1:0. Hosté se o vyrovnání pokoušeli, ale obrana domácích byla dirigována skvělým P.Ligasem a hosté si vyloženou šanci ne a ne vypracovat. Přinesla ji až 78.minuta, když z malého vápna střílel Šálek. Míč však přeletěl branku domácích. Nivničané měli ještě dvě pěkné příležitosti Kostelníkem. Nepochodil ani on a v závěru ani Lukeš. Nivničané si těsné vítězství pohlídali po souhře ostatních výsledků jdou do čela B třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nivnice
Miroslav Ondrůšek - trenér Nivnice: Z utkání jsem měl částečné obavy, protože Nivnické hody mohly naše hráče rozptýlit více než bychom chtěli. Kluci však k utkání přistoupili dobře. Kvalitně jsme zápas zvládli v defenzivní činnosti. Samotný duel byl o bojovnosti a stejně jako v minulém domácím utkání ho rozhodla jediná branka. Tentokrát v náš prospěch.




Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - M. Máčalík [-] , J. Michalec [-] , Z. Kostelník [-] (90. F. Ryšávka [-] ) , P. Ligas [-] , P. Pražan [-] - L. Ligas [-] , V. Velecký [-] , J. Máčalík [-] (77. P. Stojaspal [-] ) - P. Lukeš [-] , F. Májek [-] (89. J. Smítal [-] )

FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - E. Tvrdoň [-] , P. Lorenc [-] (89. J. Hůsek [-] ) , V. Slezák [-] , D. Petratur [-] , D. Jurásek [-] , R. Šálek [-] , R. Zálešák [-] , M. Kreisl [-] (77. J. Ťok [-] ) , L. Franta [-] , V. Vávra [-]

ŽK: 37. P. Lukeš .
Hráči zápasu: P. Ligas , L. Ligas .
Místo: Nivnice. Počet diváků: 185. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - SCHNÜRMACHER Filip, MUDRÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 19 67:29 41
2 TJ Buchlovice 19 39:25 37
3 TJ Topolná 19 30:20 36
4 1. FC Polešovice 19 34:27 33
5 TJ Zdounky 19 48:31 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 19
2 Martin Bartek 19
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 74 59,2% 0
2 David Večeřa 60 53,6% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Ladislav Beran 39 50,6% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku