0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva vstřelila jediný gól zápasu


Branky


8

Pro Kovářov byl tento zápas smolný. I přes šance, které si domácí vytvořili, se jim nepodařilo vstřelit jediný gól. Lokomotiva se prosadila až v 55. minutě, kdy padl jediný gól zápasu a díky tomu brala tři body. V dalším kole zavítá Kovářov do Lišova a Lokomotiva sehraje budějovické derby se Čtyřmi Dvory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kovářov
Jiří Jaroš (trenér): První půle byla opatrnější z obou stran. V průběhu zápasu jsme měli šance na dva tři góly tutově, ale nedali jsme nic. Soupeř potom dal řekněme velice šťastný gól. Neděláme z toho žádnou vědu, protože si myslím, že nějaké body nahrané máme a budeme trošičku dávat možnost i těm mladším klukům, aby si to očuchali.




Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - T. Janeček [-] (72. F. Škoch [-] ) , J. Novák [-] , D. Pavličko [-] , P. Jarošík [-] , V. Růzha [-] , L. Sedlák [-] , M. Brůžek [-] , J. Paták [-] , J. Svojše [-] , L. Rak [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - V. Leština [-] , S. Nechuta [-] , J. Martinec [-] , V. Wimmer [-] , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] (89. R. Fošum [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , M. Wenzl [-] (85. S. Šimek [-] ) , J. Wenzl [-]

ŽK: 51. L. Rak , 56. J. Svojše , 83. F. Škoch - 90. R. Fošum .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Slavomír Mareš
Tip experta: výhra domácích

I když Kovářov nečeká nic lehkého a Lokomotiva potřebuje bodovat, tak si myslím, že jednoznačně zvítězí po zimní přípravě domácí Kovářov rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích