3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnovský favorit se na vítězství až nečekaně hodně nadřel


Branky


13

Hosté přijeli do Chýnova s tím, že nevěděli, zda se bude vůbec kvůli terénu hrát, ale nakonec byli velice příjemně překvapeni na jak perfektně připravené hrací ploše (v Chýnově přes víkend sněžilo jen minimálně) se zápas odehrál.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se překvapivě dostal do vedení Ševětín

Utkání začalo dle papírových předpokladů tlakem domácího celku, ale gólově se chýnovští fotbalisté v prvním poločase nedokázali prosadit. Již v 8. minutě šel sám na brankáře Trnku domácí Král, ale s jeho pokusem si výborně chytající ševětínský gólman dokázal poradit. V následujících minutách se poté neprosadili v dobrých střeleckých šancích ani další domácí hráči  Zadražil, Vl. Hruška nebo Mareš  a tak zahrozil v 19. minutě ševětínský Dvořák, ale jeho nepříliš tvrdou střelu domácí brankář Průša v pohodě zlikvidoval. Domácí se pak vinou řady nepřesností a nedůrazu v pokutovém území hostů nemohli stále střelecky prosadit a tak přišel těsně před přestávkou ve 43. minutě trest, kdy se nedohodli domácí obránci s brankářem Průšou a toho využil mladý Stoklasa, (ročník 2004) a do opuštěné domácí branky dostal své mužstvo do překvapivého vedení (0 : 1) a za chvíli poslal oba dva celky hlavní rozhodčí Valeš na poločasovou přestávku do šaten.

Domácí po zlepšení hry otočili zápas ve svůj prospěch

O přestávce ale chýnovští trenéři asi trochu zvýšili v kabině hlas a na výkonu domácích to bylo znát. Nejdříve vnikl do hostujícího pokutového území ve 49. minutě Vl. Hruška, byl podražen, ale píšťalka rozhodčího se k překvapení domácích hráčů a především domácích fanoušků neozvala. Poté se dostal do dvou dobrých střeleckých příležitostí i střídající domácí Pták, ale ani v jednom případě na gólmana hostů nevyzrál. A tak si museli domácí pomoct standardními situacemi. Po dvou dobře zahraných rohových kopech Vl. Hruškou se gólově prosadili oba dva chýnovští stopeři, nejprve v 60. minutě pohotovou dorážkou Rytíř (1 : 1) a poté v 71. minutě hlavou i Doubrava, (2 : 1).  V této době již mladému hostujícímu celku evidentně začaly docházet síly a definitivní pojistku na výhru domácích dal v 77. minutě po ukázkovém průniku Mareše po pravém křídle a jeho přihrávkou před prázdnou branku, útočník Král, (3 : 1). Tři body tak nakonec zůstaly v Chýnově, který drží krok s třetím Lišovem. V dalším kole zavítá mužstvo Chýnova do Kovářova a na Ševětín čeká těžký soupeř, který opanuje první příčku, Hluboká.

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): V prvním poločase jsme předvedli řadu nepřesností, nemohli jsme se dostat vůbec do tempa a ze svých šancí jsme nic neproměnili, protože nám chyběl v koncovce klid. Trápíme se na posledních 20 m od soupeřovy branky. A navíc jsme si úvodní gól utkání dali na konci poločasu sami… Ve druhém poločase jsme přešli na rozestavení 3/5/2 a již to bylo z naší strany daleko lepší. Začali jsme si vytvářet více gólových příležitostí a nakonec jsme skóre překlopili na svou stranu. Ze standardek jsme silní a první dva góly také padly po rohových kopech, zahraných na zadní tyč.

SK Ševětín
Vladimír Vrána (trenér): Nejdříve musím pochválit krásně připravené hřiště v Chýnově, neboť u nás v Ševětíně bylo v neděli bílo… Jasným favoritem byli samozřejmě domácí, ale až do 60. min. byli mistři v zahazování šancí… Nám chybělo 8 hráčů ze základní sestavy, takže jsme museli nastoupit s mnoha dorostenci… Přesto před našimi mladíky smekám, neboť domácí celek dokázali dvě třetiny zápasu docela hodně potrápit. Výhra domácích je ale naprosto zasloužená a gratuluji jim ke všem 3 bodům.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] - M. Štrouf [-] (55. J. Pták [-] ) , O. Mládek [-] (7. J. Hladík [-] ) , F. Zadražil [-] , D. Havlík [-] (73. D. Štiller [-] ) - V. Hruška [-] (33. O. Hladík [-] ) , D. Král [-] (83. D. Šimák [-] ) -

SK Ševětín
J. Trnka [-] - M. Šálený [-] , J. Švejda [-] (70. J. Beznoska [-] ) , L. Chovanec [-] , D. Dvořák [-] (83. R. Louda [-] ) , D. Klapuš [-] (83. V. Syrovátka [-] ) , J. Vrána [-] , M. Rakušan [-] , R. Stoklasa [-] (62. D. Petřík [-] ) , T. Hegr [-] , J. Syrovátka [-]

ŽK: 44. J. Hladík - 18. J. Syrovátka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Valeš Radek - DIMITROV Nikolaj, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jan Šedivý
Tip experta: výhra domácích

Chýnovští si budou chtít spravit chuť po předchozím prohraném kole a Ševětín doma porazí větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích