0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pod Svatoborem rozhodl Kodýdek v závěru zápasu


Branky


14

V Hrádku se Sušici podařila i jarní odveta a opět s čistým kontem. Svatobor, který prochází pomalou generační obměnou se snaží získávat body kde se dá, aby soutěž v Hrádku udržel. S odvěkým rivalem to bylo dlouho vyrovnané, rozhodl až hostující obránce deset minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Sušici první venkovní zápas jarní části sezony se odehrál na trávě, což možná některé hráče zaskočilo a dělalo jim to problém. Fotbal to byl spíše bojovný, než koukatelný, ale to k derby týmů, které dělí jen jeden kopec, už zkrátka patří. Tak snad se fotbalisté Hrádku vyburcují k velké jarní jízdě za záchranou, aby toto derby mohly oba celky opakovat i v dalším roce.

 

O jediný gól zápasu se postaral nikým nebráněný Lukáš Kodýdek, který byl ve správný čas na správném místě a uklidil rohový kop tvrdou ranou z voleje do poloodkryté branky.

 

Zdroj: Facebook TJ Sušice



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Podle mě se u nás odehrál remízový zápas. V první polovině hry si soupeř vytvořil dvě šance, které Kapr chytil. Hosté zejména ve druhém poločase hrozili ze stran a z rohů. A právě po jednom z nich se na malém vápně dostal do zakončení Kodýdek a poslal hosty do vedení. Následný pokus o srovnání nám už nevyšel. Myslím, že Sušice byla šťastnější. Beru pozitivně to, že naši mladíci hráli výborně, takže to pro nás může být příslib do budoucna.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Na utkání jsme se pečlivě připravovali, kdy jsme předpokládali, že toto derby bude hlavně o bojovnosti a větší vůli po vítězství. To se začalo plnit hned od prvních minut utkání. Hřiště se proměnilo v jedno velké bojiště, kdy domácí nechtěli dát ani kousek své půdy našim hráčům a doslova nás chtěli rozkopat. S tímto stylem hry jsme si nedokázali moc poradit a dokonce jsem v našem způsobu hry viděl to, co se snažíme již delší dobu odnaučit. Neviděl jsem u svých hráčů bojovnost, pracovitost, sebevědomí, chuť do naší hry a vůbec celkovou chuť zvítězit. Připadalo mi to velmi odevzdané, hráči si zřejmě řekli "nakopejte nám zadek" a v klidu nás nechte odjet domů do Sušice z porážkou. S tím jsem se nemohl smířit a po velmi špatném poločase jsme si museli velice nahlas, krutě a upřímně vyříkat náš herní projev a nastavit mentalitu zpátky tak, jak ji v Sušici známe a to bojovat, prát se a hlavně se vrátit k našim herním návykům a přehrát soupeře chytrostí a fotbalovostí. Druhý poločas utkání jsme začali hrát přesně to, co jsme si řekli a zatlačili domácí na vlastní polovinu. Začala nám fungovat hra po stranách a do šestnáctky létal jeden centr za druhým, pouze nám chyběl větší klid k zakončení. Naopak velice chladnou hlavu měl náš stoper Lukáš Kodýdek, který v 81. minutě z rohového kopu uklidil míč do branky domácích. Zbytek utkání jsme si pohlídali a zaslouženě si odvezli cenné vítězství. Chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho nejmladšího hráče v základní sestavě a tím byl Oja Míčka, který patřil určitě k nejlepším hráčům na hřišti a jeho bojovnému výkonu chybělo pouze vstřelení branky z těch mnoha příležitostí, které si vytvořil. Dále chci poděkovat celému týmu za odmakaný a dobře zvládnutý druhý poločas. Jsem rád, že nám funguje skvělá parta. S úctou děkujeme našim věrným fanouškům za perfektní podporu a zveme vás na příští domácí utkání, kde se utkáme s tradičním soupeřem ze Svéradic.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Skuhra [-] , A. Štěpán [-] , Š. Fremund [-] (60. P. Illek [-] ) , R. Kočí [-] (83. M. Pavlíček [-] ) , J. Kutil [-] (83. V. Holeček [-] ) , S. Ryba [-] (88. F. Mareš [-] ) , L. Šoural [-] , J. Sekyra [-] (88. R. Holeček [-] ) , P. Slopovský [-] , Š. Gajdečka [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - P. Pechek [-] , O. Míčka [-] (90. Š. Krůs [-] ) , A. Pivetz [-] , M. Budil [-] , J. Králík [-] (64. E. Gutwirt [-] ) , L. Hájek [-] (90. J. Kadlec [-] ) , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] (72. P. Hubáček [-] ) , L. Kodýdek [-] , T. Klíma [-]

ŽK: 35. A. Štěpán , 40. P. Slopovský , 43. J. Skuhra , 52. J. Kutil , 89. M. Pavlíček - 10. T. Klíma .
Hráči zápasu: L. Kodýdek , O. Míčka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ORLÍK Vladimír, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích