Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice se doma zastřílela. Čtyři branky vsítil kapitán Klíma


Branky


13. T. Klíma , 18. J. Králík , 33. T. Klíma , 70. L. Kodýdek , 77. T. Klíma (p.) , 85. T. Klíma - 53. V. Petrželka
16

Sušičtí se na okresní derby připravili lépe než jejich soupeř, který hraje o vyhnutí se barážovým pozicím. A už od prvních minut byla jejich připravenost znát. Svého soupeře téměř k ničemu nepustili a sami nastříleli šest branek. Pod čtyři z nich se zapsal kapitán domácího celku Tomáš Klíma, který se svůj výkon nominoval do sestavy kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: V posledním domácím utkání za krásného počasí jsme přivítali velmi známého soupeře z Lub a vzhledem k jeho vydařeným výsledkům v jarní části soutěže jsme očekávali pravé derby se vším všudy. V naší základní sestavě nastoupil uzdravený Míra Králík s Tomášem Markem a z minulého utkání chybějící Petr Pechek. Kádr byl opět doplněn mladíky a spolu se zkušenými matadory byl předpokládaný úspěch zaručen. Začátek utkání nám úplně dobře nevyšel kdy po lehké hrubce jinak skvěle hrajícího stopera Lukáše Kodýdka vstřelil hostující hráč branku. Bylo vidět že nás tato obdržená branka nakopla a naopak soupeř od 5 minuty začal zdržovat utkání. Naše aktivita stupňovala a ve 13. minutě jsme vyrovnali skóre. O první branku se zasloužil náš kapitán Tomáš Klíma a nikdo z nás nečekal že tento zápas promění ve vlastní show a zakončí utkání se čtyřmi vstřelenými góly. Další branky přidali Jaromír Králík a svou chybičku odčinil Lukáš Kodýdek dorážkou po rohovém kopu. Celé utkání jsme měli velmi velkou převahu, pouze přesnější muška mohla navýšit naše skóre. Musím vyzdvihnout výkon celého týmu a gólové představení našeho kapitána. K poslednímu utkání zajíždíme netradičně v pátek do Tachova kde zakončíme po delší době řádně dohranou sezónu. Chci poděkovat všem našim hráčům za skvělý výkon, Tomášovi Maříkovi za záskok v brance, všem našim fanouškům kteří nám vytvářejí v domácích utkáních skvělou atmosféru.




Sestavy


TJ Sušice
T. Mařík [-] - L. Kodýdek [-] , J. Králík [-] (81. E. Gutwirt [-] ) , O. Míčka [-] (81. Š. Tuček [-] ) , A. Vystrčil [-] , M. Podlipský [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] (71. J. Kadlec [-] ) , T. Marek [-] , P. Pechek [-] , J. Kysilka [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] , M. Červený [-] (73. D. Beránek [-] ) , V. Petrželka [-] , . Basha [-] , J. Holý [-] , R. Švec [-] (46. V. Mańas [-] ) , A. Panuš [-] (81. O. Chval [-] ) , H. Pikhart [-] , M. Vejskal [-]

ŽK: 52. J. Kysilka - 48. A. Čížek , 63. V. Mańas , 77. D. Šít , 77. M. Vejskal .
Hráči zápasu: T. Klíma .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Petrželka František - STACH Vladislav, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Takové menší derby, bude to vyhrocené a všechny body zůstanou v Sušici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích