0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice dobyly kravařskou tvrz


Branky


16

Čtyři stovky diváků byly svědky nedělního šlágru kola v Kravařích, kam dorazily po gólech a bodech hladové Bolatice. Ty si díky povedené první pětačtyřicetiminutovce vypracovaly dvoubrankové vedení, které statečně uhájily až do konce. Domácí favorit sice předvedl povedený druhý poločas, jenže střelecky vyšel z utkání naprázdno a poprvé v sezóně doma padl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil jednoznačně hostům. Ti vstoupili do utkání nebojácně a zatlačili na domácí obranu, která musela být od úvodních minut permanentně ve střehu. Do první střely se opřel Šula, ale mířil hodně nad břevno. Mnohem nebezpečněji pálil přízemní střelou Chromečka, s tou si však brankář Kurka poradil a vytěsnil míč na roh. Poté se konečně připomněla i domácí strana, když Těžký zkoušel střílet z dálky, leč nepřesně. Bolatice šly do vedení po necelé půlhodině, kdy rozebraly domácí obranu a přesný pas Monsbergera usměrnil do sítě Šamárek – 0:1. Za Kravaře pak pálil nebezpečně Kryštof a Tomíček měl co dělat, ať jeho ránu vytěsní na roh. A tak opět udeřilo na druhé straně. Hosté zahrávali rohový kop a domácí obrana zaspala, když neuhlídala Gaidu, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:2.

 

Domácí Kravaře začaly hrát až ve druhé půli. Ve dvou dobrých střeleckých šancích se ocitl Ohřál. Nejprve pálil doprostřed brány, kde si to Tomíček pohlídal. Následně po pěkné akci Baranka s Těžkým mohl zakončovat z úniku na vzdálenější tyč, leč mířidla dobře nesešteloval. Nejblíže ke skórování měl po hodině hry Těžký, když jeho pumelici zastavila pravá tyč. Kravaře i nadále bušily do soupeře, ti ovšem odolávali. Ani přímý kop Kryštofa ke snížení nevedl, stejně jako pokus Těžkého zpoza vápna. V obou případech zakročil dobře chytající Tomíček. Hosté mohli udeřit opět po rohu, kdy Šamárek jen těsně minul bránu. A následně po brejku, kdy Monsberger hledal ve vápně Šulu, ten ovšem na balón nedosáhl. V závěru utkání se ještě snažil korigovat skóre domácí Baranek, ale ani jeho šance se v tížený gól neujala. Bolatice uhájily vedení a dobyly kravařský svatostánek. 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karek Štěpán (trenér): ... bude doplněno v průběhu dne

FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): ... bude doplněno v průběhu dne



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - O. Bitomský [-] , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , J. Ohřál [-] (87. F. Baránek [-] ) , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] (46. T. Seibert [-] ) , J. Heger [-] , V. Kryštof [-] (80. P. Kupka [-] ) , V. Tomíček [-] , J. Barcal [-]

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - P. Langer [-] , J. Slivka [-] , D. Kotík [-] , J. Šula [-] , J. Monsberger [-] (89. D. Sikora [-] ) , V. Chromečka [-] , P. Boček [-] , J. Gaida [-] , J. Oberherr [-] (63. A. Baránek [-] ) , J. Šamárek [-] (69. D. Skroch [-] )

ŽK: 39. O. Bitomský , 53. R. Baranek , 67. J. Ohřál - 32. J. Oberherr , 60. P. Boček , 66. M. Tomíček , 86. J. Šula .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - DYTKO Gustav, JONSZTA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Kravaře měly na jaře pomalejší rozjezd, ale v posledních dvou týdnech už zase chytly zápasové tempo. Myslím, že to potvrdí i v tomto utkání a připíšou si další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích