Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov přehrál Ludgeřovice


Branky


13

Chlebičov ani v osmém jarním zápase nezaváhal a poradil si na vlastním hřišti s nebezpečnými Ludgeřovicemi. Domácí si vytvořili slibný tříbrankový náskok, ale soupeř se nevzdal a dotahoval. Nakonec si ale Chlebičov výhru pojistit a zůstává na jaře nadále neporažen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně. Po několika minutách mohl otevřít skóre Černohorský, ale na brankáře Hájka si nepřišel. Strážce ludgeřovické svatyně pak zneškodnil i únik Korbela, který se ho snažil prostřelil mezi nohy. Urostlý domácí útočník pak znovu vyhořel, když nedokázal využít luxusního centru Radka a hlavičkoval pouze nad břevno. Ovšem ve své třetí šanci už obstál. Středula dokázal špičkou kopačky přelobovat hostujícího beka, Korbel pláchl do úniku a po blafáku otevřel skóre - 1:0. Do poločasu korunovali domácí svou převahu druhým gólem. Po střele Černohorského a následném závaru ve vápně uklízel míč do sítě levačkou Radek - 2:0.

 

Třetí trefa se zrodila zkraje druhé půle. Silber pláchl po levé straně a centrom hledal na zadní tyči Korbela, Hájek sice míč vyrazil, ale jen na kopačku Černohorského, pro kterého nebyl problém skórovat - 3:0. Teprve až pak začali hrát fotbal i hosté. Odměnou za větší aktivitu byla snížující branka, kdy po pěkné akci Martiníka korigoval skóre Fojtík - 3:1. Hosté chytli dech a po několika minutách trefili břevno Šrubařem. Ale po další akci Martiníka, který vyslal uličkou do zdárného úniku Zbořila, již přišlo snížení na 3:2. Nicméně Chlebičov se o vítězství nepřipravil. Kanonýru Korbelovi se naskytly ještě tři šance, aby aspoň z jedné dokázal pojistit vedení. Poté, co Benek z hranice šestnáctky orazítkoval břevno, dokázal Korbel po své několikáté šanci v zápase pečetit skóre na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Až do naší třetí branky jsme byli jasně lepším týmem a zápas plně kontrolovali. Pak jsme ovšem přestali hrát, mysleli si, že už to nějak v pohodě dohrajem, ale soupeř ukázal svou sílu a dostal se na dostřel. Naštěstí jsme pak přidali čtvrtou pojistku a zápas si už pohlídali. Dnes jsme hráli s velmi kvalitním týmem, který konečně chtěl hrát s námi fotbal."

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): "Chlebičov byl po všech stránkách lepší a navzdory výpadku v druhém poločase si zasloužil vyhrát. My jestli chceme hrát nahoře a konfrontovat se s nejlepšími týmy, musíme udělat něco s týmem a kvalitně doplnit střídačku. Pokud nedoplníme kádr a nebudeme mít lidi na střídání, těžko se dlouhodobě s dvanácti lidmi udržíme na špici."



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
P. Minarčík [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , A. Středula [-] (66. D. Benek [-] ) , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] (63. D. Matyášek [-] ) , A. Korbel [-] (85. M. Stošek [-] ) , M. Silber [-] , D. Drexler [-] (85. R. Kolig [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - T. Šrubař [-] (89. T. Smolka [-] ) , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , J. Němec [-] , D. Fekete [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , V. Šafarčík [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-]

ŽK: 68. V. Polášek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šistík Petr - VOJKOVSKÝ Michael, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích