Vřesina přejela oslabené Mokré Lazce


Branky


43. J. Novák , 64. D. Kroupa , 69. J. Strohalm , 72. J. Strohalm , 75. D. Gloser - 80. P. Galvas (p.) , 82. P. Galvas
14

Fotbalisté Vřesiny nenechali nic náhodě a poradili si s oslabenou sestavou Mokrých Lazců. Domácí tým rozhodl o výhře až ve druhém poločase, kdy v rozmezí deseti minut nasázel soupeři čtyři góly. Mokré Lazce dokázaly po dvou trefách Galvase už jen korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina potvrdila roli favorita a připsala si další jarní vítězství, i když tentokrát to měla docela usnadněna. Hosté hráli více než dvě třetiny o deseti hráčích. Nebylo to z důvodu vyloučení po červené kartě, nýbrž proto, že Lazce trápí nedostatek hráčů. Po nešťastném zranění Líbaře, který si vyhodil koleno a má po sezóně, nebylo zkrátka koho postavit. Vřesina dlouhou dobu nedokázala přesilovku využít. Až těsně před přestávkou poprvé vystřelila na bránu a hned z toho byla úvodní trefa. Po přihrávce Strohalma otevřel skóre Novák - 1:0.

 

Převaha Vřesiny se dostavila až ve druhé půli, kdy domácí začali i více střílet. Po hodině hry se Kroupa opřel krásnou ránou z třiceti metrů do míče a navýšil skóre - 2:0. Nedlouho poté slavili domácí potřetí, když akci Hlouška zakončil snadnou dorážkou do odkryté brány Strohalm - 3:0. Neuběhlo ani pět minut a Vřesina přidala čtvrtý zásah. Wilk se ocitl v dobré šanci, ale místo střely nezištně přihrál Strohalmovi a ten opět snadno uklízel míč do brány - 4:0. Hororovou desetiminutovku domácích pak zakončila luxusní ulička Tomáše Hruzíka mezi obránce, z které pláchl Gloser a zasadil hostům pátý úder - 5:0. Mokré Lazce se následně vzchopily a dokázaly dvěma brankami Galvase alespoň korigovat. Nejprve lazecký kanonýr snížil z penalty, když potrestal faul brankáře Simkaniče - 5:1. A poté ihned po rozehrávce zachytil chybný pás Adama Hruzíka, popotáhl si balón dopředu a krásně obstřelil brankáře na zadní tyč - 5:2.



Počet diváků: 176. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - TOMAI Martin, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 5. 2022 17:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích