1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře doma remizovaly s Chlebičovem


Branky


25
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola mezi Kravařemi a rozjetým Chlebičovem přilákal do ochozů více než tři stovky diváků. Ti se zpočátku fotbalem moc nebavili, protože si oba týmy uvědomovaly vážnost utkání a cítily ze svého soupeře respekt. K první střele se odhodlal domácí Seibert, ale mířil pouze do boční sítě. Po čtvrthodině padl úvodní gól na straně domácích. Po standardce Těžkého propadl balón do nepřehlédného chumlu hráčů, kde se po sérii dorážek a odkopů nejlépe zorientoval Bitomský a procedil míč do sítě – 1:0. Hostující Chlebičov se nenechal inkasovanou brankou zaskočit a probudil se k větší aktivitě. Chvílemi působili hosté i fotbalověji, ale naráželi na dobrý obranný val Kravař. Výjimkou byla povedená akce Dzierži, který odcentroval z pravé strany a vybízel Korbela k zakončení, ten však na balón nedosáhl. Přesto se hosté do poločasu dočkali vyrovnání. Po rychlé rozehrávce Sedláře pláchl na pravé straně Dzierža a dalším přesným centrem našel Černohorského, který do protipohybu brankáře vyrovnal – 1:1.

 

Po přestávce se opět hrál opatrný fotbal s minimem šancí. Až po hodině hry se v dobré šanci ocitl Seibert, ale z otočky mířil nepřesně. Hosté chtěli překlopit vedení na svou stranu, když Středula z dálky zkoušel nachytat vyběhnuvšího brankáře Kurku, ale jeho pokus byl dost dlouhý. Kravaře mohly rozhodnout utkání po úniku Peterka, jenže ten si v klíčové chvíli balón ukopl a s následnou střelou si brankář Hegar poradil. V samém závěru se nabízel další únik pro Kravaře, ale nedošlo k němu, protože Koneczný hasil požár a taktickým faulem i za cenu červené karty zastavil Ohřála. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Dnes mohu být s výkonem mužstva spokojen. Škoda, že jsme dostali před přestávkou zbytečný gól, ale na druhou stranu se musí uznat, že si nás při této brance pěkně udělali a ukázali svou kvalitu. Remíza je spravedlivá pro obě strany."

SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Při troše štěstí jsme mohli mít dnes i tři body, ale na druhou stranu na konci nám zase hrozilo, že kdyby domácí hráč pláchl a dal z úniku gól, tak bychom neměli ani ten jeden. V závěru zápasu nám už i docházely síly, takže i proto musíme brát bod jako úspěch. Remíza je navíc spravedlivá."



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - O. Bitomský [-] , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , E. Peterek [-] , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (83. J. Ohřál [-] ) , V. Kryštof [-] , T. Seibert [-] (63. V. Tomíček [-] ) , J. Barcal [-] (78. P. Kupka [-] )

SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] (73. A. Středula [-] ) , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (73. R. Kolig [-] ) , M. Silber [-] , D. Drexler [-] (79. M. Stošek [-] )

ŽK: 23. D. Sedlář , 42. J. Radek , 55. L. Kužel . ČK: 90. V. Koneczný .
Počet diváků: 309. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - PODRACKÝ Pavel, MATULA Sebastián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vilém Axmann
Tip experta: výhra hostů

My jedeme do Kravař s respektem k soupeři, ale rozhodně ne vystrašeni. Jsme na jaře posilněni nejen hráči, ale i dobrými výsledky. Věřím, že přijde dostatečná návštěva a že naše mužstvo přispěje k výbornému fotbalu. A tip na výsledek nemůžu dát jiný než věřit svému týmu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza