0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce se rozešly smírně s Ludgeřovicemi


Branky


22

Zápas mezi týmy, které v průběhu jara bojovaly či stále bojují s rozsáhlou marodkou a absencemi v sestavách, nabídl zajímavou podívanou. Především první poločase se musel divákům líbit, protože na obou stranách se dostavily pohledné šance. Chyběly tomu ovšem potřebné góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání mohl poslat Lazce do vedení Moša, když ránou na zadní tyč těsně minul vymezený prostor. Hosté zareagovali pokusem Hájka, jenž chtěl potrestat poněkud vyběhnuvšího brankáře Baroše, ale bránu přestřelil. O práci neměl nouzi ani na druhé straně chytající Walder, kterému oprášil rukavice nebezpečnou ránou Wojnar. Ludgeřovice mohly jít do vedení po povedené ráně Poláška, který z dobrých pětadvaceti metrů rozezvučel břevno lazecké brány. Další minuty pak patřily domácímu Galvasovi. Ten nejprve donutil Waldera k povedenému zákroku. Nedlouho na to ovšem zazdil tutovku, když nezužitkoval svůj únik a po blafáku Walderovi trefil pouze tyč. V závěru první půle zakončil seriál zahozených tutovek ludgeřovický Fojtík, který po ukázkové uličce Martiníka nepropálil Baroše.

 

Druhý poločas patřil více domácím, kteří drželi míč na svých kopačkách a vypracovali si i dvě příležitosti ke skórování, ale ani střelecký pokus Moši na zadní tyč a posléze ani snaha Košnovského propálil míč pod padajícím Walderem změnu skóre nepřinesla. Za Ludgeřovice pak předvedl pěknou individuální akci z vlastní poloviny Fojtík, když vyzrál na několik protihráčů, ale ve finále se už sám zamotal do svých kliček. I hosté měli v druhé půli aspoň jednu nadějnou šanci na skórování, když po centru Adamce zůstal na pětce nekrytý Háje, ale svou hlavičku zamířil pouze nad břevno. Utkání, kterému by za první poločas slušela spíše remíza 2:2, tak skončilo nakonec bez branek. Přesto mohli být diváci s předvedenou hrou docela spokojeni.  



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník):

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník):



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - T. Kosňovský [-] (70. J. Harazin [-] ) , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-] (85. J. Galvas [-] ) , D. Moša [-] (85. A. Hiemer [-] ) , P. Galvas [-] (64. K. Lomozník [-] ) , L. Hiemer [-] , R. Šimeček [-] , P. Wojnar [-] (64. M. Němčík [-] ) , J. Garba [-]

TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - T. Smolka [-] (89. D. Körner [-] ) , T. Šrubař [-] , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , J. Němec [-] , A. Rozehnal [-] , L. Fojtík [-] , T. Hájek [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-]

ŽK: 6. T. Kosňovský , 57. R. Šimeček , 89. J. Galvas , 89. P. Galvas - 28. J. Němec .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: DYTKO Gustav - REVAJ Jakub, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Petr Dombrovský
Tip experta: remíza

Zde se přikláním k remíze. Na straně domácích velká zkušenost, kádr se dává po zraněních dohromady. Na straně hostů zase mluví střelecká forma Zbořila. Otázkou je, v jakých sestavách se obě mužstva sejdou. Ale vidím to na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů