Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře uhrály proti Hošticím pouze bod


Branky


22

Kravaře zakončily ne moc přesvědčivé jarní putování remízou proti trápícím se Malým Hošticím. Ty v dost omlazené sestavě předvedly na své poměry velmi sympatický výkon. Zvláště za druhý poločas si zasloužili hosté uznání, když dohnali dvoubrankovou ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice přicestovaly do Kravař s cílem urvat tři body. Jednak proto, že hra Kravař na jaře byla zranitelnější než na podzim, ale i proto, že do poslední chvíle živily naději na možnou záchranu. K té potřebovaly nutně vyhrát. Úvod zápasu nabídl brzký únik domácího Hegera, který ovšem brankou neskončil. Na druhé straně se odhodlal ke střele zpoza vápna Stříbný, mířil však nepřesně. Z přímého kopu nad břevno mířil i jeho parťák z obrany Droppa. Pak se zase osmělily domácí Kravaře a po půlhodině hry šly do vedení po pohledné akci, kdy Kryštof vyslal do úprku Tomíčka, který ve finále propálil mladičkého Vltavského – 1:0. Hosté si do poločasu vypracovali ještě jednu střelu z kopačky Chříbka, ta ovšem žádné ohrožení pro brankáře Kurku neznamenala.

 

Malé Hoštice srovnaly krok brzy po přestávce, kdy domácí obrana naprosto propadla a nechala pohodlně skórovat Chříbka střelou k tyči – 1:1. Jenže hosté se z vyrovnání dlouho neradovali. Prakticky po rozehrávce vyslal Těžký do dalšího brejku Ohřála a ten si ve správnou chvíli počkal na přízemní zakončení – 2:1. Domácí Patrik Kupka pak z dobrých pětadvaceti metrů trefil břevno. Dvoubrankové vedení pro Kravaře zajistil opět Ohřál, když se rozhodl v přečíslení vzít zodpovědnost na svůj vrub – 3:1. Domácí ovšem své vedení neudrželi. Naprosto nepochopitelně se v posledních dvaceti minutách přizpůsobili hře soupeře a ti tvrdě trestali jejich chyby. Nejprve špatný odkop zachytil Adamčík a střelou k tyči snížil - 3:2. A za malý okamžik si na Šafarčíkům roh vyskočil nejlépe Dominik Klinger a zajistil svému týmu alespoň remízu – 3:3. Bohužel, jak se záhy ukázalo, ani případná výhra by Hošticím nepomohla, protože konkurent ze Štěpánkovic ovládl své utkání. Hoštice tak padají do I.B třídy.



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - L. Benna [-] (46. L. Kupka [-] ) , P. Kupka [-] , J. Ohřál [-] (82. J. Barcal [-] ) , V. Těžký [-] , J. Heger [-] (68. M. Schreier [-] ) , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] (62. F. Baránek [-] ) , V. Olšr [-] , O. Bitomský [-] (68. E. Peterek [-] ) , P. Ferenz [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - J. Droppa [-] , M. Híreš [-] (71. A. Celta [-] ) , P. Stříbrný [-] (71. V. Pater [-] ) , J. Škrobánek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] , M. Adamčík [-] (82. D. Klinger [-] ) , E. Klinger [-] , R. Režnar [-] (46. D. Strouhal [-] ) , J. Chřibek [-]

Počet diváků: 161. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HOŠEK Jiří, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích