Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelany v poklidném utkání získaly všechny tři body


Branky


0

Domácí zažívají herní krizi, kdežto Kostelany jedou opět na vítězné vlně. Utkání slibovalo hodně branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyrovnaný herně, nikoliv výsledkově

Utkání začalo vyrovnanou partii z obou dvou stran. Bohužel pro domácí, hosté udeřili ihned z první akce. To si vzal míč u vápna domácích obávaný střelec Julius Mojžíš, obehrál svého protihráče a z hranice vápna svoji střelu stočil do šibenice. To vše se odehrálo v páté minutě zápasu 0:1. Následně se hra přelévala uprostřed hřiště, oba dva týmy předváděli anti fotbal. Je pravdou, že i trávník tomu moc nepomohl. Domácí z ojedinělého útoky vyrovnali, i když se o útok ani říci nedá. Hráč vystřelil na branku skákavou střelu, kterou si hostující brankář svým přičiněním vrazil sám do branky 1:1. Branka připsána Dušanovi Jurčíkovi. Nejkrásnější okamžik prvního poločasu přišel ve čtyřicáté třetí minutě. David Šimík z pozice stopera si vzal míč, projel s ním celou polovinu hřiště a jako zkušený mazáka zavěsil míč kolem stojícího brankáře 1:2.  Hosté mohli kontrovat, ihned za minuty. Kdy z půlky hřiště šli tři hráči sami, ale hráč nepochopitelně střílel místo toho, aby přihrál.

Druhý poločas, hosté v klidu dirigovali

Hosté přišli z kabin jako vyměnění.  Celý druhý poločas v podstatě drželi míč a bylo jen otázkou, kolik branek bezmocným domácím nadělí. Dali, ale jen jedinou branku a to hned na začátku poločasu v padesáté minutě, kdy po centru ze strany Lukáš Hórky temenem dotlačil míč do sítě 1:3. Zmiňovat co hosté nedali, patří do jiné rubriky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kostelany nad Moravou
Jaromír Ventrča – hráč hostí: První poločas jsme předváděli stejný fotbal, jak domácí. V kabině jsme si řekli co a jak a v druhém poločase, už domácí neměli šanci.



Sestavy


TJ Mařatice-Východ
R. Kuriál [-] - D. Vyorálek [-] , L. Bída [-] , S. Zbořil [-] - A. Janků [-] , D. Jurčík [-] , M. Širůčka [-] , P. Kubíček [-] - M. Mrva [-] , R. Vaněk [-] , M. Kroča [-]

TJ Sokol Kostelany nad Moravou
M. Vávra [-] - D. Šimík [-] , L. Horký [-] , L. Plevák [-] , R. Facalka [-] - J. Mojžíš [-] , J. Dvouletý [-] , J. Ventrča [-] - D. Chmelař [-] (85. J. Vávra [-] ) , J. Mojžíš [-] - R. Fruhauf [-] (69. L. Zelinka [-] )

Místo: Mařatice. Počet diváků: 109. Rozhodčí: Vlčnovský Zbyněk - SÍPEK Martin, VÁVRA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.